RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schibsted under lupen

Sist oppdatert:
Ifølge pressetalsmann ved Oslo Børs, Tor Arne Olsen (bildet), har man nå startet undersøkelse av Schibsted etter påstander om at Schibsted-topp Birger Magnus skal ha hausset selskapets resultat i fjerde kvartal
I forbindelse med en presentasjon ved Handelshøyskolen BI skal konsernsjef Birger Magnus i Schibsted ha hausset selskapets resultat i fjerde kvartal. Anledningen var en presentasjon av Schibsted som fremtidig arbeidsplass for BI-studenter.

Presentasjonen fant sted 12. februar, to dager før selskapet la frem sitt resultat i fjerde kvartal.

Pressetalsmann Tor Arne Olsen ved Oslo Børs bekrefter overfor iMarkedet at børsen nå har satt i gang en undersøkelse av saken.

- Vi har sendt et brev til Schibsted og bedt om deres versjon av saken, sier Tor Arne Olsen.

Svar fra Schibsted ventes om få dager. Brevet til Schibsted ble sendt mot slutten av forrige uke, og selskapet har da normalt rundt en uke på å svare børsen, ifølge Olsen.

Vi vil da vurdere om vi skal gjøre noe mer, sier Olsen.

Han legger videre til at det i forbindelse med et svar fra selskapet ofte dukker opp flere spørsmål som børsen ønsker svar på, og at man dermed kan trenge mer [«]kjøtt på beinet[»] før en avgjørelse kan tas i saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere