RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schumacher ga kona bikiniforbud

Sist oppdatert:
Like før Cora Schumacher skulle gå på scenen i en gjennomsiktig bikini kom hennes mann, Formel 1-stjernen Ralf Schumacher, backstage. Det endte i gråting og bikiniforbud.

(SIDE2): Cora Schumacher var hyret inn som model til et moteshow i Monaco fredag. Inntektene gikk til et veldedig formål, og blant gjestene var Monacos fyrst Albert.

Se bildene fra showet her

Fru Schumacher skulle egentlig gå på catwalken i en frekk gjennomsiktig bikini, men like før showet begynte kom hennes mann backstage, skriver Ekstra Bladet.

Han syntes ikke det var noe særlig at andre skulle se hans kone i utfordrende badetøy og la ned forbud mot at hun skulle gå på catwalken i den utfordrende bikinien.

Debatten endte med at Cora Schumacher begynte å gråte.

- Jeg sa bare at jeg ikke likte hennes påkledning, og jeg ba henne om å ikke ha den på. Som ektemann angår det meg, men det var ikke snakk om utskjelling, sier Ralf Schumacher til tyske Bild.

Dette første til kaos bak scenen. Senere gikk Cora Schumacher på catwalken i en lengre strandkjole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere