RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schumann blir ikke løslatt

BLE DØMT TIL FORVARING: Kjell Alrich Schumann (t.h) ble dømt til 16 års forvaring med minstetid på ti år for sin part i Nokas-ranet i 2004. Her er han sammen med forsvarer Fredrik Schøne Brodwall.
BLE DØMT TIL FORVARING: Kjell Alrich Schumann (t.h) ble dømt til 16 års forvaring med minstetid på ti år for sin part i Nokas-ranet i 2004. Her er han sammen med forsvarer Fredrik Schøne Brodwall. Foto: Jo E. Brenden (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Lagmannsretten avslår begjæringen om prøveløslatelse for NOKAS-raneren.

HAMAR (NTB): Eidsivating lagmannsrett har avslått begjæringen om prøveløslatelse fra NOKAS-raner Kjell Alrich Schumann, melder NRK.

Schumann ble i Høyesterett dømt til 16 års forvaring med minstetid på ti år for deltakelsen i NOKAS-ranet i Stavanger 5. april 2004. Ettersom minstetiden har gått ut har han begjært seg prøveløslatt.

Eidsivating lagmannsrett påpeker at Schumann til nå har sonet under svært restriktive forhold, og at overgangen til prøveløslatelse vurderes som for stor.

Han skal i disse dager overføres til åpen soning. Dersom dette går som planlagt, kan han prøveløslates om et års tid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere