RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schwarzenegger i kampanje for helsereform

Los Angeles (NTB-Reuters): Californias republikanske guvernør Arnold Schwarzenegger deltok mandag sammen med en rekke kjendiser på et møte for å fremme helsereform i USA.

Møtet i Los Angeles var det femte forumet for helsereform som Det hvite hus har arrangert rundt om i USA siden Barack Obama ble president.

Møtet fant sted på et tidspunkt da den voksende finanskrisen gjør en helsereform enda mer påkrevet siden millioner av mennesker blir arbeidsløse og dermed mister sine helseforsikringer.

? Det amerikanske helsesystemet er langt fra å oppfylle sitt mål. Det etterlater millioner av våre borgere med dårlig helse og uten helsetilbud, sa Schwarzenegger som sammen med andre guvernører går inn for helsereform.

California er hjemstedet til 6 millioner av de 46 millioner amerikanere som i 2007 ikke hadde helseforsikring, og Schwarzenegger har i to år drevet kampanje for å gjennomføre en helsereform i USA. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere