Scoret fire i debuten

Guttespiller herjet i juniorkamp.

01.09.10 23:30

For en uke siden ble Oppsal-spilleren Shåresh Ahmadi (16) hentet til Vålerengas U-gruppe. Onsdag fikk han sin Vålerenga-debut da Vålerengas juniorlag besøkte Moss i interkrestserien.

- Det var en viktig kamp for oss slik at vi ikke må kikke bakover på tabellen hele tiden. Det er et stykke ned, men vi reiste til Moss for å ta tre poeng og få litt avstand, sier juniortrener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Drømmestart

Ahmadi brukte kun ti minutter på å vise seg fram, da han sendte Vålerenga i ledelsen.

- Vi fikk en drømmestart da Shåresh scorer 1-0. Moss utligner på en straffe, men Shåresh scorer igjen og vi går til pause med 2-1, forteller Mikkelsen.

- Etter pause kommer vi ut og spiller veldig bra fotball. Shåresh putta like gjerne på til 3-1 og 4-1 før midtstopper Christoffer Bergersen satt inn 5-1 på en corner.

- Veldig fornøyde

Vålerenga slapp seg litt ned på slutten og Moss reduserte til 5-2, men seieren var aldri truet.

- Det var en viktig seier og spesielt morsomt med Shåresh som har en kjempedebut. Vi er veldig fornøyde med hva han viste i dag. Han kunne nok ha scoret et par til og vi tok han av mot slutten for å spare han. Han er en type boksspiller som vi har manglet litt i gruppa, skryter Mikkelsen.

Ahmadi er kun guttespiller.

- Det forteller at han er en meget spennende spiller. Men, jobben starter nå for å ta videre steg. Vi skal jobbe knallhardt med han og gjøre alt for å bringe han videre.

Ahmadi var med Vålerengas a-lag til La Mange i vinter på Hafslund-stipendet, og var ønsket av flere klubber.

- Andreas Holter og Per Inge Jacobsen fortjener ros for jobben de gjorde med å hente Shåresh til Vålerenga. Vi er veldig fornøyde med å ha han her, avslutter Mikkelsen.

Moss – Vålerenga 2-5 (1-2)
Junior interkrets, Melløs kunstgress, 1. september 2010

Mål: 0-1 Shåresh Ahmadi (10), 1-1 Moss (16, str.), 1-2 Ahmadi (25), 1-3 Ahmadi (49), 1-4 Ahmadi (58), 1-5 Christoffer Bergersen (72), 2-5 Moss (78)

Vålerengas lag: Gard Aarvik – Nikolai Næss, Christoffer Bergersen, Deniz Payasli, Viktor Johansen – Ole Sandnes, Andreas Lund – Bjørn Johnsen – Nicholas Tvinde, Shåres Ahmadi, Kristian Grande

Brukte innbyttere: Ahmed El Amrani, Soliman Aoudia, Ghayas Zahid, Martin Løken og Riki Alba

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag