Gå til sidens hovedinnhold

Scoret for Klanen

SKAGERAK ARENA (vif.no): Bojan Zajic har på kort tid blitt en stor helt for Vålerengas supportere, og scoret mot Odd sitt første mål for klubben. Det dedikerte han til Klanen som takk for støtten. Harald Aabrekk peker på given som er i hele Vålerenga om dagen som viktig for oppturen.

Det var en glad Zajic vi møtte i garderoben etter 4-1 seieren mot Odd Grenland.

- Det var fantastisk å få score for Vålerenga. Jeg hadde en stor sjanse mot Sandefjord, men i dag satt den endelig. Nå er jeg veldig glad, sa han til vif.no etter kampen.

- Jeg dedikerer dette målet til Klanen, som har støttet meg veldig i min første tid her i Vålerenga.

Zajic har fått starte de to siste seriekampene for VIF, og begynner mer og mer å finne sin plass i laget.

- Vi har gode treninger her, og jeg gir alltid maksimalt av meg selv for å få spille kampene. Jeg vet jeg må spille godt for å holde plassen på laget, forklarer han.

- Jeg trenger nok noen flere kamper før jeg er helt inne i laget som jeg ønsker, dette er bare begynnelsen, men det har jo vært en god begynnelse.

Mye positivt
Harald Aabrekk var en glad mann etter kampen mot Odd Grenland, men mener Vålerenga har ting å rette på framover.

- I dag vinner vi fordi vi er et bedre lag enn Odd Grenland. Vi får to tidlige mål, og for et lag i Odd Grenlands posisjon blir det vanskelig. Det er lett å miste trua da, sier han til vif.no etter kampen.

- Vi viser mye bra i dag, men vi har ting å strekke oss etter og ting å rette på. Men, fire mål borte gir en bra selvtillitt inn mot de neste kampene. Samtidig vil jeg få skryte av Arni som gjør noen fantastiske redninger i dag.

Med seks seiere på de siste syv seriekampene har Vålerenga virkelig funnet formen, og har nå klatret til en femteplass på tabellen, bare tre poeng bak søndagens motstander, Lillestrøm.

- Det er en god stim vi er inne i om dagen, og det er mye positivt i hva vi gjør, og det er vi avhengige av. Hle Vålerenga, organisasjonen, spillerne, trenerne og ikke minst supporterne våre har alle en giv nå som jeg rett og slett er stolt av, sier han.

Og allerede på torsdag venter en oppgave hvor all selvtillitt og alle ferdigheter må ut i full blomst, da VIF skal spille om avansement i UEFA-cupen mot Austria Wien på Ullevaal.

- Vi vet vi må score minimum to mål i den kampen, og det har vi vist i det siste at vi kan. Men, vi trenger tribunehjelp for å lykkes på torsdag, og jeg ville satt stor pris på at så mange som mulig kom for å gi oss støtte på torsdag, oppfordrer Aabrekk.

Tungt for Muri
Vålerengas utleide midtstopper, André Muri, fikk en verst tenkelig start på kampen, da han sendte VIF i ledelsen med et selvmål etter fem minutter. For en profesjonell utøver som Muri gjør slikt vondt.

- Jeg er foran Thorvaldsson i duellen, også blir det som det alltid blir litt riving og sliting i feltet. Da mister jeg balansen litt og treffer feil på ballen slik at den går akkurat der den ikke skal gå, forklarer han etter kampen.

- For oss, i den situasjonen vi er i, påvirker det oss selvfølgelig å komme bakpå tidlig, og det preger oss i dag.

Muri har spilt alle kampene for Odd etter at utleieavtalen ble klar, og trives godt i Skien.

- Jeg trives godt. Jeg får spilletid, og det var viktig for meg, og det er en fin gjeng i laget her. Det er selvfølgelig tungt å slite i nedrykksstriden, men jeg har ikke mista trua på at vi holder plassen, sier han offensivt.

- Vi må fokusere på å ta flest mulig poeng i de gjenværende kampene, og vi møter både Sandefjord og Start, det blir viktige kamper. Det er mange muligheter igjen.


Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene