RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scoret hattrick på åtte minutter

Sist oppdatert:
Shåresh Ahmadi scoret ekte hattrick da Norges G17-landslag misset EM-sluttspillet tross 5-0-seier mot Georgia.

Før onsdagens kamp mot Georgia lå Norges G17-landslag godt an til å nå EM-sluttspillet med to plussmål mer enn Frankrike. Norge vant til slutt sin kamp 5-0, men da Frankrike slo til med utrolige 9-0 mot Hviterussland, røyk EM-sjansen denne gangen.

- Det er veldig trist og bittert å ryke ut på denne måten. Vi gjorde det vi skulle og vant klart, men det hjalp ikke. Det er ganske utrolig at Frankrike scoret seks mål i løpet av de første tjue minuttene i sin kamp og vant 9-0 tilslutt, men det får vi bare akseptere, sier G17-landslagstrener Øivind Nilsen til fotball.no. '

- Vi har gjort en meget god prestasjon her. I denne kvaliken og den forrige så endte vi opp med fem seire og en uavgjort på seks kamper. Dette har vært en opptur for denne gjengen med et fantastisk opphold. Det er bare så veldig synd at det ikke ble kronet med en EM-plass. Det hadde de fortjent, fortsetter Nilsen.

Ekte hattrick av Ahmadi

Vålerenga-spillerne Kamer Qaka og Shåresh Ahamdi har begge vært med på EM-kvalifiseringen, og mot Georgia spilte Qaka de første 67 minuttene.

Ahmadi kom inn som innbytter etter 71 minutter og brukte kun ett minutt på å øke Norges ledelse til 3-0. Men, VIF-spissen var ikke fornøyd med det satt like gjerne ekte hattrick i løpet av åtte minutter da han også økte til 4-0 og 5-0 før kampslutt.

Georgia - Norge 0-5 (0-2)
EM-kvalifisering, Marcel Saupain, Nantes, 100 tilskuere

Gule kort: Veton Berisha, Marius Christopher Høibråten og Kamer Qaka, Norge. Giorgi Pantsulaia, Georgia

Mål: 0-1 Martin Rønning Ovenstad (27.min), 0-2 Martin Rønning Ovenstad (38.min), 0-3 Sharesh Ahmadi (72.min), 0-4 Sharesh Ahmadi (79.min), 0-5 Sharesh Ahmadi (80.min)

Norge (4-3-3): Øystein Øvretveit - Kristoffer Haraldseid, Marius Christopher Høibraaten, Ivar Erlien Furu, Thomas Grøgaard - Kamer Qaka (Lars Kallevik 67.min), Ole Kristian Selnæs, Martin Rønning Ovenstad (Shåresh Ahmadi 71.min) - Kjetil Kalve (Kristoffer Haugen 50.min), Ohi Kwoeme Omoijuanfo, Veton Berisha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere