RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scoret i VIF-debuten

Sist oppdatert:
Han har spilt landskamper for Nigeria, og lørdag scoret han i debuten for Vålerenga.

Diskutér saken her

Osanga King er 18 år gammel, og skal trene med Vålerengas A-lag i tiden som kommer. Han spilte for Nigerias U-17 landslag som vant VM i Korea i 2007.

Lørdag debuterte han for Vålerenga - da han spilte for juniorlaget mot Korsvoll i Vallhall. Kampen endte 3-3, og King hadde en målgivende i tillegg til målet.

- Han er rask, og har i tillegg veldige gode kvaliteter med ball. Mottak og nedtak er av høy klasse, og han viste med scoringen at han er en spennende spiller. Men det gjenstår å se hvordan han presterer på høyere nivå, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

King fikk prøve seg i Vallhall sammen med de tre andre nigerianske talentene som skal trene med Vålerenga fremover. Ungguttene har alle bred landslagserfaring.

Emmanuel Igiebor er en 18 år gammel sentral midtbanespiller med 9 kamper for Nigerias U-20 landslag. Han spiller for øyeblikket for Warri Wolves F.C. i den Nigerianske Premier League.

Sherrif Isah er 18 år gammel og kommer fra Crystal Soccer Academy i Nigeria. Også han var en del av Nigerias U-17 landslag som vant VM i Korea i 2007, og han spiller på midtbanen/angrep.

Lateef Bolarinwa er en 19 år gammel spiss som for øyeblikket spiller for First Bank F.C. og har 8 privat landskamper og 4 mål for Nigerias U-20 landslag.

- Emmanuel Igiebor er også spennende. Han minner mye om John Obi Mikel, og balanserte midtbanen veldig bra, sier Mikkelsen som er godt fornøyd med kampen.

- Vi stilte med bare juniorer, og hadde ballen 65-70 prosent av tida.

Vålerengas Anders Lie og Mikael Johansen scoret Vålerengas to andre mål.

Diskutér saken her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere