RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scorpion bygger ny rigg og henter penger

Sist oppdatert:
Riggselskapet Scorpion Offshore vil erklære en opsjon på å bygge sin femte jack-up rigg og går samtidig ut i markedet for å reise penger. Sjekk saken her
I en børsmelding fredag morgen melder riggselskapet Scorpion Offshore at de vil erklære en opsjon på å bygge sin femte Jack-up rigg ved Keppel AmFELS verdt i Texas. Dette vil gjennomføres dersom selskapet er i stand til å reise tilstrekkelig kapital til å finansiere de første betalingsavdragene.

Dette skal gjøres ved at selskapet skal gjennomføre en rettet emisjon på aksjer for 25 millioner dollar i markedet.

I desember i fjor fikk selskapet en opsjon med verftet i Texas om byggingen av riggen, en opsjon som var gyldig frem til 18. januar i år. Den femte riggen som selskapet dermed har under bygging vil bli levert i november 2008. Emisjonen skal gjennomføres før den tid.

Selskapet må nå ut med 13 millioner dollar før 18. januar for at byggingen kan starte.

Kapitalen som skal hentes inn skal dekke dette beløpet samt innkjøp av utstyr som skal benyttes på riggen. Selskapet har allerede erklært en opsjon på å kjøpe et bensystem, jekker og kraner fra LeTourneau.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere