RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scorpion leverer

Sist oppdatert:
Riggselskapet Scorpions byggeplan går som planlagt.
Riggselskapet Scorpion melder om at riggene Offshore Courageous, Offshore Defender, Offshore Resolute og Offshore Vigilant er underbygging på Keppel AmFELS-verftet i Brownsville, Texas. Førstnevnte er 88 prosent klar, og skal være klar for levering i mai 2007. Dette er på linje med selskapets plan.

Det meldes videre at de tre andre riggene fortsatt er foran skjemaet, og har møtt milepælene i byggeplanene. Offshore Defender er nå 63 prosent gjennomført, og er planlagt levert 29. mars 2007, mens Offshore Intrepid er ventet å starte i mars 2007.

Scorpion var ute med resultater for fjerde kvartal. I og med at riggene til selskapet ennå ikke er i arbeid, er inntektene selvsagt fraværende. Nettotapet i kvartalet var på 2,4 millioner dollar, mot minus 1,8 millioner dollar i samme kvartal i fjor. Selskapet har nå 74,9millioner i kontanter ved utgangen av året.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere