RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se - de stemmer på Obama!

Sist oppdatert:
Mange kjendiser avla stemmen sin i går, og de fleste ga den til Obama.

(SIDE2): Årets presidentvalg engasjerte rekordmange, og en del kjendiser har brukt de siste ukene på å jobbe for kandidaten de håpet på.

LES OGSÅ KOMMENTAR: Et nytt USA

Støttet Obama
Et flertall av stjernene som engasjerte seg offentlig støttet senator Barack Obama.
Les: Stjernene støtter Obama

Tirsdag stemte det amerikanske folk på sin favoritt, og Obama vant en overlegen seier.

Les også: Slik vil Obama styre USA

Se bildene av stjernene i valgstemning under

Sarah Jessica Parker
«Sex og Singelliv»-stjernen har jobbet frivillig for Obamas kampanje de siste ukene, og har blant annet forsøkt å få usikre velgere til å stemme på ham. Sammen med ektemannen Matthew Broderick, som også støttet den nye presidenten, og sønnen James stemte hun i et valglokale i New York.

Ben Affleck
Demokraten Ben Affleck har flere ganger uttalt seg om hvorfor han støtter Obama, og kunne stolt vise frem klistremerket der det står «Jeg stemte» etter å ha avlagt sin stemme i en kirke i Santa Monica.

Larry David
Talkshowkongen stemte tidlig om morgenen i Los Angeles, og gikk resten av dagen rundt med sitt utdelte klistremerke. Han stemte også på Obama.

Hilary Duff
Skuespilleren viste også fram sitt klistremerke da hun dro på shopping etter å ha stemt sammen med søsteren Haylie i Los Angeles. Duff har ikke avslørt hvem hun støttet i valgkampen.

Rachel Bilson
«The O.C.»-stjernen Bilson tok med seg «Star Wars»-kjæresten Hayden Christensen til et valglokale i Los Angeles, men han har ikke stemmerett ettersom han er kanadisk. Han hadde likevel på seg en T-skjorte med et bilde Martin Luther King Jr. på, antakelig som en støtte til Obama. Bilson støtter også den nyvalgte presidenten.

Rachel Zoe
Kjendisstylisten Zoe sto i kø som alle andre, og avla sin stemme ved et lokale i Los Angeles. Hun fikk følge av ektemannen, og hadde funnet frem sine beste valgklær. Hun ville likevel ikke avsløre hvem hun stemte på.

Justin Timberlake
Justin tok med seg kjæresten Jessica Biel og stemte tidlig om morgenen på valgdagen. De to har deltatt på møter for Obama. Han viste også sin patriotske side i form av en T-skjorte med det amerikanske flagget på brystet.

Arnold Schwarzenegger
Guvernøren tok med seg hele familien for å stemme på en skole i Los Angeles. Han er republikaner, og stemte på John McCain, mens kona er demokrat og har tidligere vist sin støtte til Obama.

Ryan Phillippe
Reese Witherspoons eksmann sto en halvtime i kø for å avlegge sin stemme. Da han ble spurt om hvem han støttet svarte han: «Hvem tror du?», og forklarte at han hadde brukt helgen på å hjelpe til i Obamas kampanje. Han sa også at han stemte nei til forslaget Prop 8, som vil forby ekteskap mellom homofile.

Historisk øyeblikk
Også Pharrell Williams, Heidi Klum, Lindsay Lohan, Christina Aguilera, P. Diddy og Oprah Winfrey ble observert i valgkøer over hele landet.

- Dette kommer vi til å huske for alltid. Dine barn vil fortelle sine barn at de sto i disse køene med foreldrene sine, sa sistnevnte allerede før valgresultatet var klart.

Les alt om det amerikanske valget på Nettavisen.

1138

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Musikere som bryr seg
Deres ukjente filmfortid
Virker kjendisenes propaganda?
- Vi støtter ikke McCain!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere