RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se - så sexy Britney er blitt

Sist oppdatert:
Det er ingen tvil om at Britney vil vise hele verden at hun er singel - og ledig på markedet...

BAKGRUNN:Britney skiller seg
SIDE2 TV:Verdens verste par?

(SIDE2): I løpet av årene hun var sammen med Kevin Federline, forfalt det tidligere sexsymbolet gradvis.

Mot slutten av ekteskapet, subbet Britney rundt i joggebukser og Grorud-palme.

Men nå er det nye tider!

Full pupp på by'n
Etter at det tidligere i uken ble kjent at popstjernen skiller seg fra amatørrapperen K-Fed kun få uker etter at de ble foreldre for annen gang, har Britney nytt singellivet i New York.

VIDEO:Her gjør Britney det slutt

I helgen har hun vært i platestudio - og en rekke ganger på by'n i verdensmetropolen. Med lårkort skjørt, frekke nettingstrømper og dyyyp utringning, viste Britney fotografene at hun fremdeles kan være sexy.

Uforskammet flott
Flere påpeker også at hun ser uforskammet godt ut etter fødselen. For mindre enn to måneder siden fødte hun sønnen Jayden James. Hun har også sønnen Sean Preston (1) sammen med Kevin.

Kevin Federline og Britney Spears giftet seg i 2004, og Britney tok ut skilsmisse tidligere denne uken etter kun to år og én måneds ekteskap.

SINNA BRITNEY:- Du er ubrukelig!

Selger hjemmet
Ifølge de heteste ryktene fra USA, har popstjernen nå planer om å flytte fra Malibu til New York. Herregården hun og Kevin bodde sammen i på vestkysten, er nå til salgs for 87,5 millioner kroner.

Kevin sliter på sin side med økonomien etter at fruen angivelig sperret alle kredittkortene hans. K-Fed har fått svært dyre vaner i løpet av ekteskapet.

Da han giftet seg med megastjernen, var han mildt sagt lutfattig. Men golddiggeren K-Fed vente seg raskt til en livsstil med luksusyachter, privatfly og eksklusiv champagne.

Kjøpte billig-truser
De dagene er det imidlertid slutt på. Tidligere denne uken ble han fotografert mens han sjekket inn på et lurvete motell i Washington - før han mutt og nedstemt handlet truser på billigkjeden WallMart...

Det hjelper heller ikke nevneverdig at hans nye album kun har solgt 6000 eksemplarer - og ligger på 151. plass på de amerikanske hitlistene.

LES MER:Her er Kevins syke krav

Krig om barna
På Kevins nettsted på MySpace, var Britney fremdeles oppført som hans «beste venn» lørdag ettermiddag. Britney har heller ikke tatt av seg gifteringen.

Samtidig fortsetter striden mellom ekteparet. I skilsmissebegjæringen krever popstjernen foreldrerett til begge barna. Nå har Kevin levert inn sin egen skilsmissebegjæring - der han krever foreldreretten.

Eksene synger ut
For første gang snakker også eks-kjærestene til Britney og Kevin ut - sammen. Tett omslynget i en sofa fortalte Jason Alexander (som var gift med Britney i 55 timer) at Kevin er en idiot.

LES SAKEN:- Kevin er en idiot

Shar Jackson, som ble forlatt av Kevin da han møtte sin popdronning, sender et lattermildt og ironisk «lykke til videre» til K-Fed.

Både Shar og Jason utbryter et unisont «nei!» da de blir spurt om de kunne tenke seg å gjenforenes med sine respektive ekser...

PORNO-BRITNEY? Sjekk Se og Hørs supertabbe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere