RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se alle damene til Mr. Humor

Sist oppdatert:
Det hjelper å ha god humoristisk sans. Den britiske komikeren David Walliams dater alt som finnes av sexy damer. Se bildene.

(SIDE2): Humorister har ofte kommet øverst på kåringer av Norges mest sexy menn. Det hjelper nok å være morsom i Storbritiannia også. David Walliams fra TV-serien Little Britain har på rekke og rad datet det som finnes av britiske kjendiskvinner.

Det startet med Abi Titmuss, som Loaded kåret til den som flest briter vil ha sex med før han gikk over til kjendiser som Billie Piper, Leilani, Denise van Outen, Jayne Middlemiss og Lisa Snowdon.

Little Britain har blitt vist på NRK 2 og har vunnet prisen for beste britiske komiserie, og David Walliams har vunnet prisen for beste britiske komiker.

Serien er nå tilgjengelig på DVD i Storbritannia, blant annet gjennom play.com og amazon.co.uk.

Har du problemer med å se hvem som er hvem under: Lisa Snowdon har en rød kjole på seg på to bilder, Denise van Outen er den platinablonde skjønnheten, Jayne Middlemiss spiser toast, Abi Titmuss lever opp til navnet sitt og Billie Piper er kvinnen med Britney-drakten.

Uansett: Her er bildene. Se og misunn komikeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere