RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se alle kinotrailerne

Sist oppdatert:
Det er et variert kinotilbud å kaste seg over denne helgen. Usikker på hva du skal se? Sjekk omtaler og trailere her.

(Womanweb.no): Kvinnelige banditter, islandske hverdagsabsurditeter, iskald tegnefilm og skrekkelig horror – det skulle være noe for enhver smak på kino fremover:

Bandidas

Med: Salma Hayek, Penélope Cruz, Dwight Yoakam, Steve Zahn, Sam Shepard

Etter en rystende tragedie i 1880 havner de to vidt forskjellige kvinnene Sara og Maria opp med å skulle hevne angrep på fedrene deres. De blir dristige desperados, eller bandidas i denne sammenhengen, og går ransamok i New York-bankens filialer i Mexico. Ha dessuten i bakhodet at de norske karene Joachim Rønning og Espen Sandberg har regien på denne westernrullen.

Se traileren her

Les anmeldelse her

Dark Horse

Dark Horse-cvr
Dark Horse-cvr
Med: Jacob Cedergren, Tilly Scott Pedersen, Nicolas Bro, Morten Suurballe, Bodil Jørgensen

Etter sigende ville regissør Dagur Kári med denne filmen lage en film som så ut som en Seinfeld-episode regissert av Kieslowski i svart/hvitt. Resultatet skal ha blitt en offbeat komedie om slackeren Daniel, som livnærer seg på graffiti, er på flukt fra myndighetene og forelsker seg i den søte raringen Franc. Liker du europesik film, kan dette være helgens redning.

Se traileren her

Les anmeldelse her

Istid 2

istid2
istid2
Norske stemmer: Otto Jespersen, Sven Nordin, Dagfinn Lyngbø

Mammuten Manny, dovendyret Sid, ekornrotta Scrat og sabeltanntigeren Diego er tilbake. Likte man den første filmen om den uheldige gjengen i det forhistoriske isødet, skal denne etter sigende innfri til gangs. Manny møter eksistensielle kriser, Diego har vannskrekk og Scrat blir den store helten når isen en dag begynner å smelte. Gleder oss!

Se traileren her

Les anmeldelse her

Matador

Matador cvr
Matador cvr
Med: Pierce Brosnan, Greg Kinnear, Hope Davis, Philip Baker Hall

En leiemorder og omreisende selger treffer hverandre tilfeldig på en bar i Mexico City. Etter fyll og fornærmelser finner de tilbake tonen, og det hoper seg opp for selgeren Danny når leiemorder Julian ber han bli med på hans neste oppdrag. Og hva sier kona hans? Actionkomikk står for tur¿

Se traileren her

Les anmeldelse her

Romance & Cigarettes

Romance Cigarettes cvr
Romance Cigarettes cvr
Med: James Gandolfini, Steve Buscemi, Susan Sarandon, Kate Winslet, Christopher Walken, Mary Louise Parker

Stjernespekket komedie med flust av sang og dans. Når karakterene ikke finner de riktige ordene bryter de i stedet ut i velkjente sangnummer i denne ”varme” komedien om kjærlighet, bitterhet og andre mellommenneskelige relasjoner blant vanlige folk.

Se traileren her

Les anmeldelse her

Shanghai Dreams

Shanghai Dreams cvr
Shanghai Dreams cvr
Med: Gao Uanyan, Li Bin, Yao Anlian, Wang Xueyang

På 60-tallet flyttet mange kinesere – frivillig og ikke – til storbyene for å forsterke industrien. Omkring 20 år seinere begynte mange å håpe at de skulle få flytte tilbake til landsbygda. Dér er også utgangspunktet i denne filmen, som var en stor Cannes-favoritt. I bakgrunnen lurer samfunnskritikken, med drama omkring både familie, ungdomstid og generasjoner i fokus.

Les mer om filmen her

Varannan Vecka

3
3
Med: Felix Herngren, Måns Herngren, Hannes Holm, Hans Ingemansson, Anne Björk

Samlivskomedie om skilsmisseproblematikk har blitt laget i Sverige tidligere. På sitt beste er slikt uslåelig, og selv om vi ikke er helt sikre, så har denne filmen både skuespillere og handling som lover godt. Hvem kan for eksempel ikke godte seg over ansvarlige familiefedre som treffer veggen, skilles og havner på patetisk rangel?

Se traileren her

Les anmeldelse her

When A Stranger Calls

WASC cvr
WASC cvr
Med: Camille Belle, Brian Geraghty, Katie Cassidy, Clark Gregg

Skrekkfilmklassiker fra 1978 i ny drakt. Plottet er imidlertid velkjent: Jill skal sitte barnevakt, telefonen ringer og i den andre enden hører hun en truende, skummel stemme. Når hun omsider skjønner at det ringes innenfra huset får hun panikk. Skrekk og gru følger.

Se traileren her

Les anmeldelse her

Les også:

Kino anbefalinger

Morsomme nettfilmer

Hårsår Lopez

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere