Se Armanis nye kolleksjon

Foto: (Scanpix)

Skulderputene overvintrer hos Giorgio Armani.

(SIDE2): Skulderputene er like aktuelle til sommeren, skal vi tro Giorgio Armanis nyeste haute couture-kolleksjon, som ble vist i Paris denne uken. Se hele kolleksjonen lenger ned på siden!

Kolleksjonen har fått navnet «New Moon», og er inspirert av himmelen om natten. Månen preget både detaljer og fargene under hele visningen.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Grå sommer
Lekre plagg i hvitt, grått, blått og sort prydet de elegante modellene til Giorgio Armanis haute couture-kolleksjon for sommeren 2010. Kjolene er lange, skjørtene knekorte og dressjakkene er figursydd med de populære skyhøye skulderputene.

Skulderputer
Motehuset Balmain satte skulderputene på mote med sin kolleksjon for høsten og vinteren 2010. Siden har vi sett norske kjendiser som kronprinsesse Mette-Marit, Celina Midelfart og Kathrine Fredriksen i denne populære dressjakka.

- Spektakulært
Side2 legger spesielt merke til alle de fine kjolene til designeren, og gleder oss til å se disse på Hollywood-stjernene.

Artisten Tina Turner var til stede under motevisningen, og forsikrer om at hun i hvert fall vil sikre seg en av kjolene.

- Det var spektakulært. Jeg kan ikke vente med å gå på scenen i en av de kjolene, sa hun, ifølge Telegraph.

SE BILDENE FRA HAUTE COUTURE-VISNINGEN HER:

2790

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag