RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Splash News)

Se bildet alle snakker om....

Sist oppdatert:
Hvem er den mye omtalte kjendisen som strutter?

(SIDE2): Paparazzifotografene smilte trolig bredt da de fikk knipset dette nyeste blinkskuddet av søte Jennifer Aniston. Nå går bildet verden rundt, og gjør Aniston til en av filmverdens mest omtalte kvinner den siste tiden.

Peanøtter under toppen
«Man kunne godt fristes til at tro, at Jennifer Aniston har smuglet nogle peanuts med ind på optagelserne til den kommende film, skriver danske Ekstrabladet, som har viet en hel artikkel til ære for den sexy skuespillerinnens nyeste foto.

«The Bounty Hunter» med Jennifer Aniston og Gerard Butler spilles inn i disse dager i motemetropolen New York, og det ryktes nå om ar det har oppstått en romanse mellom de to skuespillerne, som for tiden koser seg både privat og på settet.

Tidligere denne uken ble Jennifer fotografert da hun kom arm i arm med Gerard. Det er også blitt tatt mange bilder av paret privat i en sportsvogn, hvor de virkelig ser ut til å nyte hverandres selskap.

– Vi er ekstremt forelsket
Gerard skal være ekspert i å få Jennifer til å le under opptakene, ifølge kilder rundt paret. Gerard spøker imidlertid bort en mulig romanse.

– Vi er ekstremt forelsket. Og hun er spesielt veldig forelsket i meg. Vi skal forøvrig gifte oss på tirsdag. Og på lørdag skal jeg gifte meg med Cameron Diaz, og helgen etter skal jeg gifte meg med Joan Rivers, spøkte Gerard Butler nylig i det amerikanske talkshowet «Tonight with Conan O'Brien».

Aktiv på guttefronten
Det er i hvert fall ingen tvil om at Jennifer Aniston er aktiv på guttefronten om dagen.

I midten av juni gikk det rykter om at Jennifer hadde fått seg en ny kjæreste. Det er en gryende romanse på gang mellom Jennifer Aniston og skuespiller Bradley Cooper, meldte Splash News.

Få dager etter gikk det rykter om at Jennifer Aniston hadde funnet tilbake til eksen John Mayer.

Etter at John og Jennifer gikk hver sin vei tidligere i år, skal begge to i følge rapportene ha hatt store problemer med å unngå kontakt med hverandre.

– Jen sendte John en håndskrevet og parfymert lapp før en av hans konserter denne uka. Der skrev hun «spill bra, det gjør du alltid», fortalte en ikke navngitt kilde i slutten av juni.

Sammen med Brad igjen?
Nå spekuleres det også i om Jennifer Aniston har fått øynene opp for eksen og den nyseparerte Brad Pitt igjen.

Mon tro hvem denne dama egentlig er sammen med? Uansett er det ingen tvil om at Jennifer er hot blant gutta i Hollywood, og de seneste bildene kan jo tyde på at Jennifer strutter av en sommerforelskelse...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere