RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se blondinenes hete helg!

Sist oppdatert:
De er blonde, vakre og best på stil. Se bildene fra den trendy helgen her.

(SIDE2): Hva hadde stjernene på seg i helgen? Hva gjorde de og hvor var de? Se bildene fra den trendy helgen her.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Blake Lively
Gossip Girl-stjernen Blake Lively ble oppdaget under en pause fra innspillingen i Los Angeles fredag. Hun ble fotografert da hun kom ut av traileren, med sin lille søte hund på armen. Blake var kledd i en vakker lilla sommerkjole og sandaler, og smilte med hele ansiktet. Hun hadde trolig glemt gårsdagens episode, der hunden tisset på kjolen hennes.

Charlize Theron
Charlize Theron var litt mer påkledt da hun kom ut av restauranten BLT Prime Restaurant, arm i arm med sin kjære Stuart Townsend. Paret hadde trolig spist middag med Charlizes Hancock-medspiller Will Smith i New York. Charlize er i byen for å promotere Hancock, men stilte mer laidback privat med jeans, topp, jakke, skjerf og selvfølgelig; et par dødskule sandaler.

Agyness Deyn
Den engelske supermodellen Agyness Deyn ble oppdaget da hun var på vei inn til Christian Louboutins populære skobutikk i NYC's West Village lørdag. Etter å ha kjøpt seg et par nye sko med høye hæler, snakket det populære stilikonet i telefonen. Kanskje var det med den nye kjæresten, Albert Hammond?

Kirsten Dunst
Kirsten Dunst tok livet mer med ro enn de andre jentene i helgen - og ble fotografert da hun slappet av på en benk - og hørte på musikk fra sin iPod i East Village, NYC. Hun var iført trendy jeans med høyt liv og sleng - og en laidback hvit t-skjorte. Ray Ban-brillene er et must for den kule skuespilleren.

Se flere blondiner fra helgen i bildespesialet her

321

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere