RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se bra ut bakfull

Sist oppdatert:
Utsiden trenger ikke alltid gjenspeile innsiden. Se hvordan du kan pynte på den bakfulle fasaden.

(SIDE2): I disse julebordstider er det vanlig å se ut som et troll når man våkner. Men det kan være greit å viske ut sporene etter gårsdagen, og her er tipsene om hvordan.

Hud
Alkohol tørker ut huden mer enn noe annet, så du bør begynne dagen med å drikke masse vann. Gjorde du det ikke da du kom hjem, vasker du deretter ansiktet omhyggelig og fjerner alle skumle rester etter gammel sminke. Hvis du har tid, kan du også legge en ansiktsmaske.

Det viktigste er likevel øynene, som sikkert er blodskutte og hovne. Legg øyemaske eller øyekrem, så føler du deg også bedre.

Sminke
Huden har vel strengt tatt best av å få være i fred litt, men hvis du skal ut kan det være greit med en del sminke. Spesielt de mørke ringene under øynene kan fjernes med en god stift, og med litt foundation i ansiktet ser du med ett freshere ut.

Du kan også med fordel bruke maskara, da dette åpner øynene.

Til slutt bruker du litt fuktighetsgivende leppestift.

Hår
Håret ditt er sikkert fett, flatt og luktende når du våkner så det første du bør gjøre er å vaske det. Bruk gjerne en spray for å gi det ekstra styrke. Styr unna rettetanga for i hvertfall en dag, den sliter mye på håret.

Klær
Gå for enkle klær i dag, for du er sikkert ikke er i humør til å være spesielt fargesprakende. Svart er en sikker vinner, og grått - høstens storslager - er også et sikkert valg. Du kan med fordel droppe de trangeste jeansene og navletoppene kan ligge i skapet en dag til.

Høye sko kan få deg til å føle deg bedre, men et alternativ er søte ballerinasko som er behagelige å gå i.

Til slutt kan du love deg selv at du ikke skal drikke igjen.

Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere