Se bra ut om 10 år

Her er tipsene som kan holde rynkene og fleskemagen unna.

18.10.06 15:12

(SIDE2): Noen ser fantastiske ut hele livet, men de fleste av oss blir litt gråe og gustne med åra. Sjekk hva du kan gjøre for å bevare ungdommen i deg lengst mulig.

PEN MUNN

Tips: Rynker rundt munnen kan være arvelig, men du kan påvirke ved for eksempel å stumpe røyken. Bruk også en leppepomade som holder leppene myke. Vi testet en ny form for rynkebehandling kalt «Oxyjet» under helse- og skjønnhetsmessa i Oslo Spektrum. Det som skjer er at kosmetiske ingredienser og oksygen penetrerer overhuden ved bruk av høypulserende trykk. Dette skal hjelpe huden eller leppene til å glattes ut og revitaliseres.

Side2 testet behandlingen på leppene og så en viss forskjell da behanlingen først ble utført kun på halve leppen. Men den lille effekten forsvant fort.

GLATT HALS

Tips: Vi har lett for å glemme huden på halsen. Men den er like tynn som huden i ansiktet og trenger også ekstra vedlikehold. Ikke spray alkoholholdig parfyme over hele halsen, spray heller litt i nakken. Du kan gjerne bruke en mild peeling på halsen og massere forsiktig for å sette i gang blodsirkulasjonen.

Bruk gjerne ansiktskrem på halsen og en ansiktsmaske også på halsen et par ganger i uka.

FORBLI STRAM

Tips: Det er ikke så mye annet å gjør enn å trene, men om du ikke liker å trene så mye, så kan du teste ut treningsmaskinen «Vibe Excel». Maskinen lover at du kommer i form på bare 15 minutter! Vi testet dette på helse- og skjønnhetsmessa i Oslo Spektrum. Les hele saken her: Stram kropp på 15 minutter

BEHOLD OLIVENHUDEN

Tips: Drikk vann, bruk riktige kremer, spis sunt og dropp for mye alkohol. Kvaliteten på huden din har mye med genetikk å gjøre, men du kan absolutt være med å påvirke ved å velge en sunnere livsstil og velge de produktene som er riktig for deg.

Vi testet Dermalogicas Skinbar på årets helse- og skjønnhetsmesse. Her får du en analyse av huden for siden å kunne teste alle produktene etterpå. Dette gjør at du slipper å bruke tid og penger på å kjøpe feil kremer, og huden din blir mye gladere med riktige kremer. Les hele saken her: Bestill hudkrem på bar

UNNGÅ SINTERYNKE

Tips: Ikke stress og sov nok. Det er det viktigste du kan gjøre i hverdagen.

Du kan også prøve Ingebor Sørensen sin favoritt mot rynker. plasteret «Frownies» har vært på markedet en god stund allerede. Du setter plasteret over det området der du ser du har fått uttrykksrynker eller for å forebygge.

- Du kan gjerne sove med plasteret om natta, slik jeg gjør, sier Ingeborg Sørensen til Side2. Jeg har nemlig veldig urolig søvn med mye muskelspenninger, hevder Ingeborg. Da fungerer plasteret som en «reminder», sier hun. Produktet lover å hjelpe huden å reparere seg selv og beskytte og bygge opp hudens immunforsvar.

LES MER HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.