RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se bra ut på bilder

(Crestock)
Misfornøyd med poseringen? Sik gjør du.

(SIDE2:) Jennifer Miller, profesjonell fotograf i Cosmopolitan, gir deg sine tips for hvordan du poserer på bilder.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Posere alene - hva du ikke skal gjøre

- Stå aldri med hele fremsiden din vendt mot kamera. Still deg litt på skrå mot kamera og husk å rette deg opp! tipser Jennifer Miller. Hun sier også at det er viktig du ikke tror du skal ta noe passfoto, men at du får vist frem din personlighet på bildene.

- Øv deg foran speilet! Uansett hvor dum du måtte føle deg er dette den eneste måten du finner ut hvilken side og vinkel som passer best for deg, sier fotografen.

Posere alene - hva du skal gjøre

- Hold opp hodet, bak med skuldrene og fram med brystet. Dette gjør at du med en gang får en slankere og høyere silhuett, forklarer Jennifer Miller.
Legg vekten på det bakerste beinet ditt som vil deg en naturlig look, og som fremhever de riktige kurvene. Synes du at du har store armer ser det bra ut om du plasserer den ene hånda på hofta.

LES OGSÅ: Trendy i turban

Posere sammen med noen - hva du ikke skal gjøre

Hvis dere ønsker å ta ordentlige bilder så prøv å unngå morsomheter og latterkramper mens bildene tas, men vis at dere er komfortable med hverandre. Smil til hverandre og smil til fotografen for at det skal virke naturlig. Tenk på hvor du plasserer hendene og hold fingrene samlet.

Posere sammen med noen - hva du skal gjøre
Det viktigste når du poserer sammen med noen er å vise at dere liker hverandre og ikke er redd for å stå tett sammen. Dette vil se bra ut både for deg og den eller de andre på bildet.

- Har du langt hår så sørg for at du legger håret bak skulderen på den siden som er nærmest kameraet. Dette vil åpne ansiktet ditt, forteller Jennifer Miller.
Har du problemer med å få en komfortabel og naturlig positur foreslår eksperten at du tar noen dype pust og rister av deg stivheten. Det kan også hjelpe å se bort fra kamera et øyeblikk for så å snu seg tilbake igjen rett før bildet skal tas.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere