RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Christians råeste solbriller

Sist oppdatert:
- Jeg tror dette er mitt sjette par Ray Ban-briller, sier Christian Stenseng.

BILDESPESIAL: Christians sommermoter

(SIDE2): Den tidligere Idol-deltakeren Christian Stenseng har sans for klær og mote, men kjøper nødvendigvis ikke de dyreste designerplaggene.

Venter på åpningen av Zara
- Jeg elsker Zara. Det blir spennende å se hvilket utvalg som kommer hit når butikken åpner på sensommeren, sier Christian der han står blant snekkere og bygningsarbeidene utenfor en bygningsplass i Bogstadveien.

Det er her Norge skal få sin første Zara-butikk.

Bryr seg ikke om andres mening
- Jeg prøver gjerne å ha min egen stil. Det er få guttebutikker i Norge, derfor prøver jeg å blande plagg fra forskjellige butikker. Folk kan si hva de vil. Jeg går i ett antrekk fordi jeg liker det, forteller han.

Her er Christians 10 siste motekjøp:

1. Pilotbriller fra Ray Ban.
- Disse er så tidløse og klassiske. Jeg tror dette er mitt sjette par. Jeg har mistet noen, og tråkket på andre. Jeg liker også andre briller, og har ett par Dior. Men jeg synes de er litt for store. Disse kan brukes til alt, og er drittkule.

2. Klokker fra KA:OZ.
- Jeg trenger ingen ekte Breitling. For meg er det viktigere at klokken matcher og er kul. Klokkene fra KA:OZ er billige og trendy. Jeg kjøper heller flere billige klokker, så jeg kan bruke de til forskjellige antrekk.

3. Kors-kjede fra Zenon
- Dette bruker jeg til mange forskjellige antrekk. Jeg kan velge om jeg vil ha litt bling-bling, og tar da den skinnende siden av korset ut, eller jeg kan ha det litt mer enkelt og bruker sølv-siden ut. Jeg liker best enkle smykker.

4. Sko fra Bertoni
- Disse skoene er litt gammeldags, og typisk den bestefarsstilen som er in nå. Skoene er kule å matche til et laidback antrekk, og er kjempetøffe til jeans.

5. Jakke fra WESC
- Denne er både fresh og annerledes. I dag bruker jeg den til skjorte. Det gir en kul kontrast. Jakken er fra den finere kolleksjonen til WE.

6. Blazer fra Bertoni
- Jeg hater vanlige blazere. Det er bare drittkjedelig og for vanlig. Jeg liker ikke den klassiske stilen. Denne jakken er litt annerledes, og har mer detaljer. Den kan også brukes oftere enn en vanlig blazer.

7. Genser og skjerf fra Mid.Munk
- Striper er in, og jeg liker disse fargene. Genseren er egentlig helt vanlig, men blir kul med skjerfet. Det kan også brukes for seg. Jeg har det på samme måten med skjerf og blazer – liker det ikke når det blir for pent. Men et kult skjerf som dette, passer meg fint.

8. Bukse fra Mid.Munk
- Jeg har mange slike bukser. Den er utrolig digg å ha på, og den ser drittkul ut også. Min første militær-bukse kjøpte jeg på Army Shop. Det var egentlig en jaktbukse. Det har blitt mange slik bukser siden. Nå er det helt ensfarget som er mest trendy. En genser med v-hals eller en enkel t-skjorte i hvitt passer også bra til denne buksen.

9. Slips fra Bertoni
- Dette slipset kan også brukes til vanlige klesplagg, for å sprite opp antrekket. Jeg valgte sort fordi det passer til alt.

10. Sort t-skjorte fra Bertoni
- Det er viktig å ha mange t-skjorter, for de kan brukes til alt. Det ser alltid fresh ut med en hvit eller sort t-skjorte. En hvit t-skjorte, jeans og lærarmbånd er kult sammen.

Er dette ditt mest perfekte sommerantrekk?
-Hmm¿ Mine gamle Levis-bukser er nok favoritten. De er både revet opp og hullete. En sort linskjorte, noen kule solbriller, ett lærarmbånd og en kul klokke ville vel vært det tøffeste sommerantrekket mitt. Jeg kunne også brukt hvite sko og ett hvitt belte. Til en finere anledning ville jeg gått for en hvit dress og en t-skjorte med litt farger.

Les flere «10 siste motekjøp» her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere