RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de beste bildene fra leserne

Foto: Morten Rafdal (Privat)
...og hvem som stakk av med en mobiltelefon!

Nettavisen har den siste uken i samarbeid med Nokia hatt en fotokonkurranse der vinneren stikker av med toppmodellen i N-serien, nærmere bestemt N97.

Les også: Test av Nokia N97

Nå er konkurransen avsluttet, og vi har gått gjennom alle bildene som har kommet inn. Og konklusjonen er klar: Kvaliteten på bidragene har vært overraskende høy - og vi har fått inn bilder i alle tenkelige kategorier fra vakre landskapsbilder til absurde situasjoner.

Du kan se et lite utvalg av bildene som kom inn i bildespesialen under.

2346

Etter nøye vurdering, og diskusjoner om hva som egentlig bør være kriteriene for vinnerbildet for en sommerfotokonkurranse, så var det fem bilder vi måtte velge mellom - og vi landet til slutt på at vinneren denne gangen er Morten Rafdal.

Han har klart å fange et øyeblikksbilde i svært idylliske omgivelser som viser det som trolig er drømmesommeren for mange av oss: Lange sommerkvelder med folk som står en nært, og der en både kan kose seg med litt godt drikke og avslappende aktiviteter.

Vi gratulerer!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere