Gå til sidens hovedinnhold

Se de første minuttene av Dragon Age

Nettet flommer over av informasjon om Biowares nye rollespill.

Er du interessert i rollespill til PC eller konsoll, kjenner du ganske sikkert til utvikleren Bioware. Selskapet står bak enorme spillsuksesser som «Baldur's Gate», «Neverwinter Nights», «Mass Effect» og «Star Wars: Knights of the old Republic».

Nå er studioet snart tilbake, med «Dragon Age: Origins» – et spill Bioware selv har omtalt som en spirituell oppfølger til «Baldur's Gate 2» Her i Spillmagasinet har vi spilt «Dragon Age: Origins» en god stund allerede. Vi kan dessverre ikke si så mye om spillet ennå, men vi kan avsløre at det er god grunn til å glede seg uhemmet.

BioWare har publisert hauger av detaljer om spillet på «Dragon Age» sin offisielle hjemmeside, og det er på det rene at settingen blir mørkere og mer dyster enn for eksempel «World of Warcraft» og tidligere RPG-spill fra BioWare. David Gaider, lederskribent for «Dragon Age: Origins», har også tidligere uttalt følgende på spillets forum:

– Magi skal være noe spesielt i «Dragon Age». Det skal ikke være noe hverdagslig over magi – eller at alle har magiske evner. Dersom noen behersker magi, så skal den være underlagt visse regler. Og i møtet med magi, så skal vanlige mennesker flykte i panikk - akkurat som de ville ha gjort i virkeligheten.

«Dragon Age: Origins» slippes den 5. november til PC og Xbox 360, og den 19. november til PS3. Klarer du ikke å vente så lenge har nettsiden Just Push Start lagt ut en video som viser de ti første minuttene av spillet.

Electronic Arts, distributøren av «Dragon Age: Origins», har også publisert en rekke videoer fra spillet, inkludert en gjennomgang av demoen i fire deler. Se de fire videoene nedenfor.

Gameplay fra «Dragon Age: Origins» - del 1

HTML EMBED

Gameplay fra «Dragon Age: Origins» - del 2

HTML EMBED

Gameplay fra «Dragon Age: Origins» - del 3

HTML EMBED

Gameplay fra «Dragon Age: Origins» - del 4

HTML EMBED
Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene