RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de frekke bildene

Sist oppdatert:
Disse bildene fra «Californication» viser hvorfor TV 2 vurderte å sensurere sexscenene.

(SIDE2): Californication» er en av de store nye TV-suksessene fra USA som også har bragt X-Files-helten David Duchovny tilbake i rampelyset.

Frekke sexscener
Ikke minst på grunn av de mange og uttalte sexscenene som er med i serien. Scenene regnes som de drøyeste på amerikanske skjermer. Derfor vurderte også TV 2 sexscenenes innhold før de onsdag kveld slippes løs på de norske TV-seerne.

Les også:Fra X-files til Sex-files

Voksenserie
Siden Duchovnys rollekarakter Hank drikker og ligger seg gjennom sin midtlivskrise, blir de hete scenene i «Californication» regnet som for drøye for amerikanere flest. Serien går kun på kabel-tv i USA, mens på det europeiske markedet, inkludert TV 2, sendes Hank og hans hankypanky-opplevelser fullstendig usensurert.

Duchovny selv har sagt at han aldri mer ville spille i tv-serier - inntil han leste manuset til serien. Men han håper ikke sex-stempelet fører til at folk misforstår poenget med den.

- Dette er intelligent komedie for voksne, ikke barn. Og det er befriende å spille en karakter som gir fullstendig blaffen i hva andre syns om ham. Han er en hykler - og han vet det. Utfordringen var å fremstille Hank som en man faktisk heier litt på, sa Duchovny til TV Guide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere