RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de frekkeste detaljene

Foto: scanpix
Designer Fatima Lopes beviser nok en gang at hun har blikk for hvilke detaljer som gjør kvinnen sexy. Se bildene.

(SIDE2): Moteuken i Paris er selveste Grand Finale på karusellen av moteuker som har blitt avviklet i motemetropolene de siste ukene. Denne uken har svært profilerte designere markert seg i Paris. Blant dem er Fatima Lopes som viste sin kolleksjon for sommeren 2006 torsdag.

  • Bilder av kolleksjonen finner du nederst

Lopes er kjent for sin feminine og klassiske stil, som samtidig ivaretar det genuint sensuelle ved kvinnen. Denne gangen hadde hun nok en gang en kolleksjon krydret med pikante detaljer.

Blant innslagene var det strømpebukse som så ut som florlett edderkoppnett oppover leggene, rosa tyll over bikinitoppen, dristige skjæringer i midjen og orkideaktig halspynt i tranparent materiale.

I tidligere kolleksjoner har Lopes utvist en stor sans for glitrende snorer som danner en del av plaggets skulpturelle form på kroppen. I år var det kanskje ikke så utpreget som i fjor, men det var absolutt til stede i kjoler og en dristig bikini med sikksakk over magen.

En høydare var også et kattekvinne-aktig antrekk i svart netting fra anklene og til over bysten. Kanskje ikke ideelt for norske forhold, men lekkert, det er det jo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere