RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de første bildene fra «L.A. Noire»

Sist oppdatert:
Rockstar har sluppet de første bildene fra actionspillet «L.A. Noire».

Det var Gameinformer som kom med de første, solide detaljene fra «L.A. Noire», og nå publiserer det kjente magasinet de første bildene fra spillet på sine nettsider.

- «L.A. Noire» er et av Rockstars mest ambisiøse spill, med en massiv, åpen verden og et banebrytende animasjonssystem, skriver nettsiden.

BILDENE: Klikk her for å se bildene fra «L.A. Noire».

Det er også klart at «L.A. Noire» blir et av de første spillene som ikke bruker Rockstars spillmotor RAGE, men isteden utvikleren Team Bondis egen motor.

«L.A. Noire» var først oppfattet som en eksklusiv tittel til Playstation 3, men det stemmer ikke. Spillet utvikles også til Xbox 360. Og PC, kan det se ut til.

Vi følger spillets hovedfigur Cole Phelps som etter hvert jobber for mordkommisjonen i et korrupt LAPD anno 1947. Phelps møter ikke utfordringer bare i jobben, han blir også plaget av gjerninger han gjorde under andre verdenskrig.

Les mer om «L.A. Noire» i denne utfyllende artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere