RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de første Killzone-bildene

Sist oppdatert:
Skytespillet «Killzone» slippes i år på Playstation Portable. Se de første bildene.

(Spillmagasinet): Det er sjeldent et spill blir hauset opp i så stor grad som skytespillet «Killzone» til Playstation 2. Fallhøyden ble ditto stor, og de fleste var litt skuffet over spillet.

Når «Killzone: Liberation» nå slippes på den håndholdte spillkonsollen Playstation Portable (PSP), lager utviklerne et helt nytt spill.

Ifølge en pressemelding fra Sony ser du spillfiguren i tredjepersons persepektiv, og kameraet skal være intelligent og tilpasset håndholdt spilling. La oss håpe de gjør de bedre enn i «Harry Potter»-spillene ...

– Vi var ivrige etter å gjøre «Killzone: Liberation» helt unikt og tilby spillere en annerledes opplevelse av «Killzone». Derfor har spillet blitt utviklet helt forfra, sier Hermen Hulst, administrerende direktør i studioet Guerilla som lager spillet.

– Men selv om «Liberation» er et helt nytt spill, inneholder det alt som gjorde originalspillet så populært: Figurene, våpnene, stilen og en videreføring av historien, sier Hulst.

«Killzone: Liberation» fortsetter der «Killzone» slapp, og krigen med Helghast raser fremdeles. Du spiller som soldaten Templar og deltar i en hemmelig operasjon for å frigjøre gisler.

Spillet slippes til Playstation Portable en gang før jul 2006.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere