RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de heftige vampyrbildene

Vi inviterte til vampyrbildekonkurranse. Det ble en heftig affære. Sjekk bildene her.

(Side2): Side2 inviterte i samarbeid med Cappelen Damm til forsommerens heftigste konkurranse. I forbindelse med lanseringen av suksessen «Anita Blake» på norsk inviterte vi våre lesere til å sende inn sitt feteste vampyrbilde, og over 100 heftige vampyrbilder ble sendt inn.

Vinneren ble Vilde Rotnes, som mottar et Samsung PL 150-kamera. Alle de andre deltakerne i konkurransen får den første boken i serien tilsendt.

Her kan du se alle bildene som ble sendt inn på bokens Facebookgruppe

For flere spennende konkurranser og annet moro anbefaler vi å melde seg inn i Side2s Facebookgruppe:

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Om boken
Dersom en dommer er overbevist om at en vampyr har brukt magi for å drepe, kan han eller hun beordre henrettelse uten rettsak. Anita Blake er en av åtte lisensierte vampyrdrepere i USA.

Anita Blake er også "animator" med evne til å vekke de døde så de stiger opp fra graven som zombier. Hun bruker denne evnen i sitt arbeid i firmaet "Animators Inc," hvor hun vekker de døde for ulike formål, inkludert mordetterforskning, arvespørsmål og andre rettslige tjenester. Hun tar også oppdrag for politiet når de etterforsker overnaturlig kriminalitet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere