RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de mest trendy kjendisene

Sist oppdatert:
Motefolk over hele verden utroper Jude Laws kommende kone, Sienna Miller, til verdens mest trendy kjendis. Bildene ser du her.

Den 22 år gamle skuespilleren og modellen har blitt et hett navn i Hollywood, ikke minst etter at hun ble sammen med Jude Law under innspillingen av filmen «Alfie». Law ble nylig kåret til verdens mest sexy mann, og de to er også kåret til 2004s heteste kjendispar.

Bohem-stil
Nå skrytes altså Millers stil opp i skyene, og moteekspertene oppfordrer moteinteresserte til å ta øynene bort fra stilikoner som Sarah Jessica Parker, og heller følge i fotsporene til Sienna Miller.

I motsetning til mange andre trendy kjendiser kler ikke Miller seg i Gucci eller Prada fra topp til tå, men hun mikser dyre designklær med billigere klær.

Spør Sienna Miller om mote
Mens mange kjendiser er reserverte ovenfor fansen er Sienna Miller svært bevisst på å fronte sin stil og sitt image.

På nettsidene sienna-online.org er det en egen mote- og skjønnhetsseksjon der du finner informasjon om hvilke klær og make-up hun bruker og hva det koster, er det noe du ikke finner informasjon om kan du sende inn en forespørsel via et eget skjema.

Her kan du besøke Sienna Millers motesider

Her ligger det også guider for dem som ønsker å kopiere hennes stil, samt en tipsliste for moteløver generelt.

Bilder av Hollywoods nye moteikon finner du i galleriet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere