(Spillmagasinet): Games Convention 2008 er i gang i Leipzig og det ene spillselskapet etter det andre pumper ut pressemeldinger og materiale fra sine kommende spill.

Skaperne av «World of Warcraft» er på plass, og har nettopp publisert ti nye bilder fra den kommende utvidelsen «Wrath of the Lich King».

Se alle bildene fra spillet nedenfor:
(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

14

Utvidelsen lar deg utforske de isklade omgivelsene i Northrend, et av Azeroths største og mest imponerende kontinenter. De av dere som spilte «Warcraft 3» og utvidelsespakken «Frozen Throne» har for øvrig vært innom her før.

Lich King er sjefen for Northrend og og en av de mektigste figurene i «Warcraft»-universet. I tillegg til et nytt kontinent, og dermed en haug nye oppdrag, huler, fiender, skatter, kamparenaer («Battle Grounds», som nå blant annet inneholder bygninger du kan ødelegge) og alt annet som følger med, er den største nyheten av utvidelsespakken byr på en ny klasse.

Hvis du har lyst kan du lage en Death Knight, en ond og veldig kraftig trollmann/kriger som er tilknyttet Lich King. Om du velger en Death Knight kan du naturligvis kjempe for den siden du selv ønsker.

«Wrath of the Lich King» lar deg lære figurene dine en ny ferdighet kalt Inscription (som lar deg oppgradere magier og andre ferdigheter) og inneholder en rekke nye frisyrer og danser, og du kan som forventet nå nivå 80. For å kunne reise til Northrand må figurene dine være på nivå 68, det vil si at du må nærmde deg toppen i «The Burning Crusade».

Utvidelsen har ennå ikke fått en slippdato.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Tilbud fra Nettavisen: Prøv 300 PC-spill i fem dager for fem kroner