RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se de nye «glitreduttene»!

Foto: Swarovski
Sist oppdatert:
Veien mellom gadgets og smykker blir stadig kortere.

(LXUS.no) Teknologi blir bare billigere og billigere. USB-minnepinner og MP3-spillere får man for en slikk og ingenting. Likevel noteres en økt etterspørsel etter elektroniske produkter pyntet med gull og diamanter.

Gadgets som mobiler og MP3-spillere er svært synlige assessoarer. Derfor vil det alltid være noen som er opptatt av hvordan disse ser ut.

SE «GLITREDUTTENE» I BILDESPESIALEN OVER

Mens vesker, klokker og smykker har i lang tid har vært tilbehøret der klinten skilles fra hveten. Nå er det MP3-spillere, mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr som får tilsatt en blingfaktor.

Dette vet kjente motemerker å utnytte seg av. Blant annet har Prada og Dolce & Gabban lansert egne mobiltelefoner. Også Porsche og TagHeuer er snart aktuelle med egne produkter i luksusklassen.

Philips active crystal 250
Philips active crystal 250
Philips har begynt å masseprodusere luksus med sin nye serie Active Crystal.

Vertu, som er et underselskap i Nokiafamilien, var tidlig ute med å selge luksuriøse mobilte og har i dag en stor serie med mobiler i hundretusenkronersklassen.

Glitreminnepinne

Philips er stort sett kjent for masseprodusert forbrukerelektronikk, men lanserte nylig en stor kolleksjon med MP3-spilleren hodetelefoner og USB-minnepinner pyntet med krystall fra velkjente Swarovski. Serien er lansert under brandet «Active Crystals» og målgruppen er kvinner mellom 20 og 40 som ønsker å skille seg ut.

Glitrende lyd

Norske Thomas Heyerdahl ble kjent over hele verden da han ga bort verdens dyreste iPod til veldedig formål for kort tid siden. Snart lanserer han verdens dyreste høretelefoner. ”iDiamond ear” er laget i 18 karat massivt gull med 204 diamanter til sammen 1,65 carat. Pris kroner 44.900,-

Luksuslaptop

glitredutter2 250
glitredutter2 250
Du får verdens dyreste laptop til rundt 5 millioner kroner.

Også på laptoper egner seg til snobbing. Ikke lenge etter at MacBook Air ble lansert, dukket den opp i gull.

Luvaglio er et annet eksklusivt produkt. Så eksklusivt at de ikke slipper inn hvem som helt på nettsiden sin.

Det er få spesifikasjoner å finne på produktet, men etter det LXUS har klart å grave frem har den en 17 tommer selvrensende skjerm. 128 GB harddisk, blueray og en prydfull diamantkreasjon. I tillegg har du en liten diamantkreasjon som du må dytte inn i laptopen for å fyre den opp, som en ekstra sikkerhet.

Og prisen: £500.000,- eller litt over 5 millioner norske kroner.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere