*Nettavisen* Nyheter.

Se den hemmelige verdenen

Her er alt vi vet om Funcoms nye spill.

03.02.10 08:53

(Spillmagasinet): For en tid tilbake ble leserne av nettsiden Eurogamer.net utfordret med et mystisk dikt som skulle skjule et nytt spill. Ikke uventet klarte smarte lesere å knekke koden.

Spillet er norske Funcoms «The Secret World», tidligere kjent som «The World Online».

Se konseptbildene fra spillet i bunn av artikkelen.

Spillet er nok et MMO (Massivt Multiplayer Onlinespill) fra selskapet bak «Anarchy Online» og det kommende «Age of Conan», men utvikles av mannen bak eventyrspillene «Drømmefall» og «Den Lengste resien», Ragnar Tørnquist.

Magi og mystikk er den hemmelige oppskriften til Funcoms neste spill, men nytt for dette onlinespillet er at historien legges til dagens verden, i byer som New York, London og Shanghai, skriver nettsiden.

Under overflaten skjuler det seg imidlertid en magisk verden spillere må oppdage på egen hånd full av magi og mystikk - ikke helt ulikt den parallelle verden vi kjenner fra «Harry Potter».

- Vi har tatt mange av mytene, legendene og folkeeventyrene som eksisterer i vår verden i dag, og lar tusenvis av spillerne utforske disse i en og samme verden, sier produktsjef Erling Ellingsen i Funcom til Dagbladet.no.

Spillet skal ikke begrense seg til en sjanger, som horror, sci-fi eller fantasy, men angivelig ta det beste av det beste og sette det sammen i en pakke.

Til Spillmagasinet bekrefter Ellingsen at spillet definitivt ikke slippes i 2007. Funcom jobber hardt med den kommende tittelen «Age of Conan».

Du kan lære mer om spillet via tittelens eget forum eller la deg underholdeog forvirre på nettsiden www.darkdaysarecoming.com.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.