Se alle bildene av Carroll i bunn av artikkelen eller nyt dem i HD her.

(Spillmagasinet): Den 21. november 2008 slippes det nye eventyret med Lara Croft, «Tomb Raider: Underworld» i Norge.

HTML EMBED

Tradisjonen tro har Eidos, studioet bak spillet, letet frem en brystfager brunette av kjøtt og blod som skal være offisiell modell og ambassadør for spillet i året som kommer.

For «Tomb Raider: Underworld» går æren til 23 år gamle Alison Carroll fra England.

Hun overtar rollen som slagferdig arkeolog etter Karima Adebibe. Tidligere modeller er Nathalie Cook, Rhona Mitra, Nell McAndrew, Lara Weller, Lucy Clarkson og Jill De Jong. Også Angelina Jolie har portrettert Croft i to store Hollywood-produksjoner.

Det er så langt utgitt få offisielle bilder av Caroll som Lara Croft, men du finner en stor samling bilder på nettsiden Chickipedia.com. Ta også en titt på den omfattene fansiden Tombraiderchronicles.com.

Se den første traileren fra spillet her:
(Artikkelen fortsetter under videovinduet)

HTML EMBED
video_embed(10858,1);

Se flere spillvideoer her

Caroll har i en årrekke drevet med turn ved siden av modellkarrieren, noe som ifølge henne selv kommer godt med i rollen som den akrobatiske Lara Croft.

- Lara er et ikon i spillverden og hun har så mange forskjellige sterke egenskaper. Hun er selvsikker, uavhengig og har atletiske egenskaper som gjør henne til denne fantastiske personen alle menn elsker og alle kvinner etterstreber å være lik, sier Carol i et videointervju med BBC.

I «Tomb Raider: Underworld» finner Lara Croft spor etter Tors hammer og den norrøne underverden i eldgamle ruiner på bunnen av middelhavet, derav tittelen «Underworld». Et ferskt bilde fra spillet viser også at en del av spillet vil foregå under vann. Fra før av vet vi at spillet vil finne sted i Thailand, det arktiske hav og den meksikanske jungel.

Historien i spillet strekker seg imidlertid lengre. Mens Croft søker sannheten om mytene står hun i fare for å frigjøre glemte krefter som kan bety slutten på menneskeheten. Les mer om spillet her.

670

Les flere spillsaker på våre spillsider.