*Nettavisen* Nyheter.

Se den nye traileren til «Bioshock 2»

Spillet ser upåklagelig ut. Men trodde vi noe annet?

29.10.09 14:28

Undertegnede skøyt seg gjennom «Bioshock» og klør i fingrene etter «Bioshock 2». Nå har utvikleren 2K Games sluppet en trailer som viser spillet i aksjon. Traileren tar for seg singelplayer-delen og gjenskaper tilsynelatende den fantastiske atmosfæren forfølgeren la til grunne.

Klippet presenterer nye våpen og mer atletiske «Big Daddy's», som om de ikke var vanskelig nok? Hvem vil vel ha et digert metallmonster hoppende etter seg?

Elsket av kritikerne

Det første «Bioshock» spillet kom ut av absolutt ingenting. Markedsføringen rundt spillet var ikke enorm og ryktebørsen var relativt stille. Men som et lynnedslag slo det ned i norske butikker og anmelderne var i ekstase. Noen påsto at dette var årets viktigste spill, mens andre ba leserne på sine knær om å kjøpe dette spillet for å redde nyskapende spillindustri.

Undervannsmareritt

Handlingen i det første spillet er lagt til byen «Rapture» som befinner seg under havets overflate. Her har noe forferdelig skjedd. Det er opp til deg å finne ut hva. Genmanipulerte mennesker, store skapninger og en hinsides god historie bidrar til å gjøre oppfølgeren meget etterlengtet.

Les hva Nettavisens anmeldere mente om det første spillet: «Bioshock» til Xbox 360 og siden «Bioshock» til PS3.

Oppfølgeren ser definitivt ut til å opprettholde den dystre stemningen, pent pyntet med en unik historie. Måtte alle krysse fingrene for et eventyr på samme høyde med eneren. Da snakker vi kanskje årets spill i første kvartal av 2010.

Se den nye traileren til «Bioshock 2»:

HTML EMBED

«Bioshock 2» kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.