RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se den sexy siden av «Dragon Age»

Sist oppdatert:
Det er ikke bare vold som er grunnen til at «Dragon Age: Origins» har 18 års aldersgrense.

I det nye rollespillet til fra Bioware, «Dragon Age: Orgins», er det mye blod og vold. Ergo en velfortjent 18-årsgrense. Men anmerkningen er basert på andre elementer også. Sex! Masse sex! Middelaldersex i hytt og gevær.

LES OGSÅ: «Dragon Age» er rollespillet for de voksne.

Spirituell oppfølger

«Dragon Age: Origins»» er den «spirituelle oppfølgeren til Balder's Gate 2». Spillet lanseres 5. november og norske journalister har kriget om superlativene i sine anmeldelser. Terningene er rullet til fem og helst seks over det ganske land. Spillmagasinet spillentusiast gikk så langt som å si at dette er et av de beste rollespillene noensinne.

Er spesielt

Forventningene har vært store til «Dragon Age: Origins». Spillets hovedskrivent, David Gaider, har uttalt følgende på spillets forum:

- Magi skal være noe spesielt i «Dragon Age». Det skal ikke være noe hverdagslig over magi - eller at alle har magiske evner. Dersom noen behersker magi, så skal den være underlagt visse regler. Og i møtet med magi, så skal vanlige mennesker flykte i panikk - akkurat som de ville ha gjort i virkeligheten.

DET BESTE SPILLET: Les anmeldelsen av «Dragon Age: Origins»

I «Dragon Age: Origins» kan man velge mellom tre raser, henholdsvis alver, dverger og mennesker. Så er jo det store spørsmålet. Blir vi faktisk introdusert for alvesex? Dvergesex? Sex mellom raser? Den som spiller får se. Nedenfor ser du hvertfall en film fra Gametrailers som tar for seg sexperspektiver i «Dragon Age: Origins».

Nedenfor har de aldri sovende folka i Gametrailers.com satt sammen en liten video med noen av, hva skal vi si... klimaksene i «Dragon Age: Origins».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere