Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se det smertefulle sirkuset

Foto: SplashNews (J.B Nicholas / Splash News Splas)
Sist oppdatert:
Ekkelt og ubehagelig for noen – deilig for andre? Se bildene.

(SIDE2): Lørdag holdt sirkuset «Disgraceland Hook Squad» forestilling på House of Yes i Brooklyn. Gruooen beskriver seg som et moderne og reisende frikshow.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Liker ikke smerte
«Vi er et reisende frikshow som inkluderer en gruppe dumme barn fra over alt. Vi påfører oss alvorlig smerte regelmessig – ikke fordi vi liker smerte, men fordi vi liker å gjøre ting du ikke kan gjøre. Så enkelt er det. Smerteterskelen vår er borte. Når det er sagt, så liker vi ikke smerte, vi føler den bare ikke så godt», heter det på gruppens hjemmeside.

Bildene viser ifølge SplashNews opptredenen av blant andre personene som kaller seg JellyBoy, Matters Squiddling og Baron von Geiger. Sistnevnte har fått tittelen som mannen med verdens sterkeste ører.

For profesjonelle
Teknikken hvor frivillige henges i kroker gjennom huden, kalles «body suspension». Personene henger i piercingkroker. Disse piercingene er midlertidige. Her hjemme har «Wings of Desire – Oslo SusCon» blitt arrangert i hovedstaden flere ganger.

Prosessen utføres forsiktig av personer som har erfaring på teknikken for å unngå alvorlige skader. Noen kan henge i krokene i timevis. Krokene er gjerne festet ved skuldrene, øvre del av armene, ryggen eller knærne. Hvis det er for få kroker, klarer ikke huden å bære kroppens vekt og vil svikte. Er det ubalanse kan man risikere skader. skriver nettleksikonet Wikipedia.

Suspension er et ritual fra nordamerikansk indianerkultur og i hinduismen. Ritualene med suspension ble gjennomført av Mandan- stammen som holdt til ved the Missouri River.

Se bilder fra Brooklyn på lørdag:

1767

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!