RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Dorthes første jobbsøknad

Sist oppdatert:
Dorthe Skappel startet som hallodame i TVNorge på starten av 90-tallet. Se jobbsøknaden hennes her.

(SIDE2): TVNorge fyller 20 år, og i den anledning har Kjersti Idem startet miniserien «Da og Nå» i TVNorges nye kjendissatsing «Spotlight». Hver mandag blir en ny tidligere TVNorge-kjendis presentert i programmet, og først ut er i dag TV 2s Dorthe Skappel.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Dere trenger meg
- Jeg vil ha en jobb, og dere trenger meg, sier Dorthe Skappel i en selvkomponert videosøknad til TVNorge. Hun fikk dermed jobb, og startet som hallodame på starten av 90-tallet. Senere fikk Dorthe oppdrag som skireporter, til tross for at hun selv ikke kunne stå på ski. Mest kjent fra TVNorge-tiden er nok Dorthe for sin jobb i «Et lite stykke Norge».

- Åhhh, det er grusomt, sier Dorthe når hun får se sin første TV-søknad.

- De fleste tror nok at Dorthe bare har jobbet i TV 2. Jeg husker ikke at hun jobbet i TVNorge en gang, forteller Kjersti Idem til Side2.

Like pen
I klippet under kan du se Dorthes videosøknad.

- Hun syntes det var morsomt å se seg selv. Dorthe er blant dem som ikke har spart så mye på det hun har gjort tidligere, og derfor synes hun det er veldig gøy når noen viser henne det, sier Idem.

Blant andre tidligere TVNorge-ansatte vi får møte i «Da og Nå» mandagene fremover er Sturla Berg Johansen, Hallvard Flatland og Mari Maurstad.

- Fordelen til Dorthe er at hun var like pen for 10 til 15 år siden, så det er ikke så pinlig å se på. På den tiden var hun modell, og hun ble også kåret til Norges best kledte kvinne, skryter TVNorge-programlederen.

Spotlight går på TVNorge mandag til fredag kl. 18.20.

SE VIDEOEN HER:

Les mer om TV her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere