*Nettavisen* Nyheter.

Se eksklusiv Zelda-video

LOS ANGELES (TV 2 Nettavisen): Allerede før E3 har startet, har Spillmagasinet prøvd det nye Zelda-spillet. Se eksklusiv video her.

18.05.05 15:10

Årets Nintendo-fest bød på underholdning i eksklusive lokaler. På en trendy klubb i flotteste Hollywood bød den japanske spillkjempen på god underholdning. For mange var Maroon 5 kveldens høydepunkt, men for oss var det det nye Zelda-spillet.

E3-demoen av Twilight Princess inneholder to områder. I det ene starter du på hesteryggen og skal bekjempe en svær fiende. Åpne sletter fulle av andre fiender byttes ut med en mann-mot-mann kamp når hovedfienden har fått nok juling. De femten minuttene vi fikk teste denne demoen strakk så vidt til. Er denne seksjonen noe å gå etter, blir Twilight Princess et utfordrende spill.

Den andre seksjonen starter også på hesteryggen. Ved hjelp av roping og taktiske manøvre skal du gjete kuer inn i en låve. Når det er over, får du utforske en by og løse ulike oppgaver. Blant annet skal du hente en katt som har satt seg fast øverst i en vindmølle. Etter en liten stund får Link den vante drakten på, og er klar for nye eventyr.

E3-demoen avslører lite av historien. Men en ting som er klart, er at du vil tilbringe mye tid på hesteryggen. Er de to seksjonene noe å gå etter, spiller din firbente venn en viktig rolle. Du må også passe på hesten, den kan blant annet bli skadet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag