RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Emmas nye kolleksjon

(Cantata, L.P)
Sist oppdatert:
Nå satser Harry Potter-stjernen på etiske trender.

(SIDE2): Harry Potter-stjernen Emma Watson (19) lanserer sin etiske kleskolleksjon for People Tree senere i februar. Få en smakebit på den trendy prøvesamlingen her.

SE FLERE BILDER LENGER NED!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Mer bevisste på miljø
Den nye kolleksjonen til Emma Watson heter «Love From Emma», og selges hos People Tree. Skuespilleren, som ble kjent som Daniel Radcliffe venninne i filmhiten Harry Potter, stiller selv opp til photoshoot.

Den unge skuespilleren har allerede kontrakt som modell for Burberry og Chanel, og blir trolig å se i flere reklamekampanjer fremover.

Emma Watsons ambisjoner er likevel å påvirke ungdom fra 16 til 24 år å tenke mer på organisk mote og fair trade.

- Jeg tror unge folk som meg er blitt mer bevisste på humanitær- og miljøspørsmål. Vi vil gjøre gode valg, men det er ikke mange valgmuligheter, sier hun ifølge Splash News.

Levebrød for fattige
Kolleksjonen er laget for hånd av fair trade-grupper. Plaggene er vevet, strikket og brodert, for å gi levebrød til fattige i Bangladesh, India og Nepal. Kolleksjonen er i salg fra slutten av februar.

2828

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere