RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Ubisoft)

Se Ezio svinge sverdet

Sist oppdatert:
Blodfersk gameplaytrailer fra Ubisoft.

(Spillmagasinet): En fersk gameplayvideo fra «Assassin's Creed 2» viser sverdferdighetene til spillets hovedperson, Ezio. I alle fall om en legger godviljen til. Videoen er satt sammen av en rekke forskjellige klipp – og det er ikke mye av det som viser nøyaktig hvordan spillet blir for deg og meg.

Da er det kanskje andre videoer som gir et mer korrekt inntrykk.

Se traileren «Visions of Venice»:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Oppfølgeren til det kritikerroste actionspillet fra 2007 er lagt til Italia i 1486. Vi følger igjen Desmond som denne gangen trer inn i rollen som den unge adelsmannen Ezio Auditore Di Firenze. Han blir forrådt av de herskende familiene i landet og spillet skal dreie seg rundt hans søken etter hevn.

LES OGSÅ: De første detaljene om «Assassin's Creed 2»

følge informasjon som har dukket opp rundt «Assassin's Creed 2» vil spillbarheten være lik originalen. Ubisoft forsøker å ta de gode hovedelementene fra eneren og videreutvikle dem med flere oppgaver, kampteknikker, våpen, dypere historie og bedre utvikling av hovedfiguren.

Flere historiske personligheter vil dukke opp i spillet, som Botticelli, Machiavelli og Medici-slekten. Leonardo da Vinci har for øvrig en sentral rolle som veileder og våpenutvikler for Ezio. Blant annet skal Da Vincis ideer om flymaskinen realiseres i spillet.

«Assassin's Creed 2» utvikles til PC, PS3 og Xbox 360.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere