RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se fem kamper likt

Sist oppdatert:
Fem kamper samtidig og uendelige repriser av favorittlagets scoringer. Sjekk hvordan den nye fotballhverdagen blir foran PC - og TV-skjermen.

Det er noen av tjenestene Lyse Tele lover i sin nye fotballportal, skriver Kampanje.com.

Om tre uker sparkes Tippeligaen i gang. Den nye medieavtalen betyr at ikke alle kamper vises på TV. Hovedrunden går på web og IP TV, og rettighetshaverne er mange.

Lyse Tele har laget en egen fotballportal til sin IPTV-tjeneste. Selskapets 125.000 kunder loves en helt ny fotballopplevelse.

- Vi presenterer alt på en flate. Det beste av interaktivitet fra internett kombinert med den høyeste tv-kvaliteten på lyd og bilde. Fra vår fotballportal er det mulig å følge flere kamper på tv-skjermen samtidig. Med fjernkontrollen kan du veksle mellom kamper, se høydepunkter og sammendrag fra kampene som pågår og ikke minst følge med på oppdaterte resultater og tabeller, sier telekomdirektør Eirik Gundegjerde i Lyse til Kampanje.no.

Altibox får i alt seks spesialiserte fotballkanaler. I tillegg til portalen, der alle kampene vises samtidig, får hver kamp en egen kanal. Tjenesten åpner også for at seerne kan se høydepunkter, spole tilbake, se tabellen eller følge utviklingen i de andre kampene ved hjelp av et tastetrykk.

- Dette er bare starten. Vi lytter til innspill fra kundene våre og utvikler fotballtjenesten videre, sier Gundegjerde.

Altibox planlegger å koble til 50.000 nye husstander i løpet av året. Fotballtjenesten inngår gratis i basispakken til Altibox for 2009-sesongen, skriver Kampanje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere