RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Fergies ville opptreden!

HALSBREKKENDE: Fergie slo til med å slå hjul da hun lanserte den nye tittellåten til Sex og singelliv-filmen i New York. (Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde).
HALSBREKKENDE: Fergie slo til med å slå hjul da hun lanserte den nye tittellåten til Sex og singelliv-filmen i New York. (Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bilde). (Splash)
Sist oppdatert:
Fergie tok rett og slett av på scenen.

(SIDE2): I åletrang lakktights gjorde artisten Fergie (33) et halsbrekkende show foran et måpende publikum i USA.

Hva som kom over The Black Eyed Peas-sangeren er vet ingen som vet, og bandet skal ha blitt en smule forskrekket da de så henne slå hjul rundt på scenen.

VIDEO: Se Fergies opptreden her.(Ekstern link)
Se alle bildene under!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Premiere
Fergie var i New York for å promotere tittellåten «Labels or Love» hun lanserer til «Sex og singelliv»-filmen som har premiere 30. mai i storbyen. Hun er svært stolt over at akkurat hun fikk synge tittellåten og sier til bladet People at hun de fire jentene i serien var akkurat som hennes egne venninner.

Høre låten her!

Artisten fikk virkelig publikum ved Rockefeller Center i New York med seg da hun begynte å slå hjul bortover scenen - hele fire på rad skal hun ha fått til! Fergie er uten tvil kjent for sin store energi på scenen og det viste hun til de grader.

Nervøse
Fergie skal i etterkant av sceneshowet har innrømmet at hun gjør resten av bandet ganske nervøse med sine akrobatiske ferdigheter.

- Det handler bare om showet. Faller jeg, så faller jeg, skal hun ha sagt ifølge Splash News.

66

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere