Se festens frekkeste kjole

Foto: (Getty Images)

Den lårkorte minitrenden har inntatt Hollywood.

06.06.11 21:30

(SIDE2): Kristen Stewart sjokkerte fansen i denne ultrakorte kjolen fra stjernefavoritten Balmain under MTV Movie Awards i Los Angeles søndag kveld.

Dekket med sikkerhetsnåler
Twilight-stjernen Kristen Stewart (21) viser at hun helt tydelig er med på trenden med minikjoler, men velger likevel å gi trenden en personlig vri, med denne kjolen litt utenom det vanlige. Hun ble raskt kveldens fotoyndling da hun dukket opp på rød løper i den lårkorte røde minikjolen.

Den stroppeløse kjolen er helt tettsittende, og er dekket med nagler og sikkerhetsnåler fra topp til tå. Til kjolen har Kristen valgt enkle sorte pumps, og hun har ingen smykker utenom et par ringer på høyre hånd. En slik kjole er et smykke i seg selv.

Kristen la vekt på grå smoked øye-makeup og naturlig lepper i nude.

Lårkort
Kristen Stewart var ikke den eneste som dukket opp i lårkorte antrekk under MTV Movie Awards. Blake Lively, Selena Gomez, Brooklyn Decker, Cameron Diaz, Elle Fanning, Emma Stone, Emma Watson, Leighton Meester og Reese Witherspoon stilte alle i lårkorte antrekk, enten i form av minikjoler eller jumpsuits.

Gossip Girl-skuespilleren Blake Lively viser at blått er blant sommerens slagere, og at kjolene gjerne kan være tettsittende. Her er ingenting overlatt til fantasien. Blake kaster seg også noe forsiktig på trenden med forskjellige knallfarger opp mot hverandre, og bruker lilla pumps til den blå kjolen.

Blakes styling er ellers naturlig, med stram hestehale og en rekke armbånd rundt den høyre hånden.

Shorts eller jumpsuit
Har du lyst til å kaste deg på den lårkorte trenden, men er redd for å vise alt under den korte minikjolen? Da kan shorts eller jumpsuit være sommerplagget for deg.

Gabriella Wilde var ikledd en sort topp med matchende high waist-shorts på MTV-festen søndag. På føttene hadde hun et par skyhøye sorte sommersandaler med matchende sort veske. Et utrolig lekkert antrekk.

SE BILDENE AV KJENDISENE OG DE LÅRKORTE TRENDENE PÅ MTV MOVIE AWARDS HER:

4302

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.