RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se gameplay fra «Resistance 2»

Sist oppdatert:
Se tre nye videoer med gameplay fra skytespillet «Resistance 2».

(Spillmagasinet): Skytespillet «Resistance 2» slippes etter planen i slutten av november, og utviklerne passer på å holde publikum varme med drypp av bilder, videoer og informasjon.

Nettsiden Gametrailers.com har fått tak i tre videoer som viser spillet i aksjon. Se alle tre nede i artikkelen.

«Resistance 2» hviler ifølge utviklerne på fire pilarer, community, kampanje, co-op og flerspiller. Blant annet skal MyResistance.net få en komplett overhaling og ligne mer i funksjonalitet på Facebook.

Historien i spillet skal dessuten avsløre mer om spillets hovedperson Hale og den utenomjordiske, fiendtlige rasen Chimera.

I flerspilleren kan en nå spille som både menneske og Chimera. 60 spillere kan delta i kampene på en gang (mot 40 i det første spillet), og Insomniac har jobbet med å gjøre kampene mer personlige.

Alt skal handle om «kamper inne i kampene» med forskjellige oppdrag som oppdaterer seg (ulike tropper gjør ulike ting på ulike deler av kartet). Spillere må passe seg for rival squads, en konkurrerende tropp med samme mål som din. Spillet skal belønne tropper for å holde sammen, så ikke alle går hver til sitt.

Video #1 - Fra Chicago

Video #2 - Multiplayer

Video #3 - Grim i nærheten

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere