*Nettavisen* Nyheter.

Se gjennomgang av «Bioshock 2»

Foto: (2K Marin)

2K Marin viser fram nye taktikker, doble våpen og seriøse hackingtalenter i «Bioshock 2». Se video.

12.01.10 09:03

9. februar 2010 slippes det etterlengtede skytespillet «Bioshock 2» til PC, PS3 og Xbox 360. Originalen fra 2007 slo ned i butikkhyllene som lyn fra klar himmel og spillkritikerne overgikk hverandre i superlativer.

- «Bioshock» hører hjemme i enhver spillsamling – det er underholdende, spennende, intenst, kreativt, skummelt, og forteller en av de beste historiene i et spill noensinne, skrev Kristian Evensen i anmeldelsen av «Bioshock».

Det er med andre ord ikke fritt for at vi gleder oss til oppfølgeren tidlig i 2010. Vi er igjen tilbake i undervannsbyen Rapture, og denne gangen spiller du som hovedmotstanderen i det første spillet, en såkalt Big Daddy. Fienden i «Bioshock 2» er Big Sister, en kvinnelig og mer avansert type av deg selv.

Utvikleren 2K Marin publiserte nylig en gjennomgang av «Bioshock 2» på Playstations offisielle blogg. Her går miljødesigner Hogarth Delaplante gjennom en del av nyhetene i spillet, blant annet muligheten til å bruke to våpen samtidig, nye taktiske muligheter med feller og hvordan du kan hacke elektroniske gjenstander fra avstand.

Se utviklerdagboken fra «Bioshock 2»:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.