RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Guri Solberg synge

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Trår til som kordame for ektemannen.

(SIDE2): TV 2-programleder Guri Solberg ble overlykkelig da det ble klart at gruppen Real Ones var nominert til Spellemannsprisen i kategorien årets popgruppe.

Kjekk mann
Hennes ektemann David Vogt er en av vokalistene i bandet og nå konkurrerer de mot popgruppene Lester og The Margrets om den gjeve prisen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Guri er en ivrig blogger og hyllet si kjære David ved å poste en gammel video der hun er med og korer.

(Guri har på seg grønt og hvitt skjørt og gul t-skjorte.)

Se video på Guris blogg: Spellemannmann

Soler seg i glansen
Hun unnskylder seg videre med at bloggen skal ikke bare handle om hennes favorittband Real Ones men hun må bare får dele gleden med folket.

- Nå er det altså slik at nominasjonene til Spellemannprisen ble offentliggjort i dag, og i kategorien Beste Popgruppe finner vi... ja, nettopp: Real Ones med blant annet min kjære David!

- Jeg er så glad og stolt! Og i et (kanskje litt krampaktig, ja da!) forsøk på sole meg i glansen, poster jeg et konsertopptak med Real Ones hvor jeg faktisk er med selv... som del av et stort kor på scenen... enjoy!

Nytt TV-program
Guri hadde en travel høst som programleder for Skal vi danse og er nå klar for TV 2s store lørdagssatsing Det store Korslaget. Sju kjente norske artister får i oppgave å lede et amatørkor fra sine respektive hjembyer. Målet er å nå til topps i en «Idol»-lignende konkurranse, hvor ett kor stemmes ut av seerne hver uke. Vinnerkoret får en større pengepremiere de kan gi til et godt formål på sitt hjemsted.

Og Guri er allerede i full gang å blogge om alle kjendisdirigentene.

Spellemannprisen sendes på TV 2 24. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere