Gå til sidens hovedinnhold

Se Guri Solberg synge

Trår til som kordame for ektemannen.

(SIDE2): TV 2-programleder Guri Solberg ble overlykkelig da det ble klart at gruppen Real Ones var nominert til Spellemannsprisen i kategorien årets popgruppe.

Kjekk mann
Hennes ektemann David Vogt er en av vokalistene i bandet og nå konkurrerer de mot popgruppene Lester og The Margrets om den gjeve prisen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Guri er en ivrig blogger og hyllet si kjære David ved å poste en gammel video der hun er med og korer.

(Guri har på seg grønt og hvitt skjørt og gul t-skjorte.)

Se video på Guris blogg: Spellemannmann

Soler seg i glansen
Hun unnskylder seg videre med at bloggen skal ikke bare handle om hennes favorittband Real Ones men hun må bare får dele gleden med folket.

- Nå er det altså slik at nominasjonene til Spellemannprisen ble offentliggjort i dag, og i kategorien Beste Popgruppe finner vi... ja, nettopp: Real Ones med blant annet min kjære David!

- Jeg er så glad og stolt! Og i et (kanskje litt krampaktig, ja da!) forsøk på sole meg i glansen, poster jeg et konsertopptak med Real Ones hvor jeg faktisk er med selv... som del av et stort kor på scenen... enjoy!

Nytt TV-program
Guri hadde en travel høst som programleder for Skal vi danse og er nå klar for TV 2s store lørdagssatsing Det store Korslaget. Sju kjente norske artister får i oppgave å lede et amatørkor fra sine respektive hjembyer. Målet er å nå til topps i en «Idol»-lignende konkurranse, hvor ett kor stemmes ut av seerne hver uke. Vinnerkoret får en større pengepremiere de kan gi til et godt formål på sitt hjemsted.

Og Guri er allerede i full gang å blogge om alle kjendisdirigentene.

Spellemannprisen sendes på TV 2 24. januar.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene