Gå til sidens hovedinnhold

Se, han har kona med også!

Sirkus Beckham nådde nye høyder i helgen.

(SIDE2): I USA er basketball noe større enn vår tradisjonelle fotball, og det er ikke hverdagskost at en fotballspiller får like mye oppmerksomhet som gutta på banen.

Frisørenes favorittfamilie
Men familien Beckham er ikke helt som gjennomsnittet, og når David Beckham og kona Victoria tok med seg barna Cruz (4) og Romeo (7) ble de mange distraksjoner både for spillere, publikum og presse.

Yngstemann Beckham følger i sin fars fotspor med en svært spesiell frisyre. Victoria er ikke kjent for å være den mest hyppig besøkende på amerikanske basketballkamper, men hun timet en ny frisyre med sitt sjeldne besøk.

Så til tross for at hun tilsynelatende kjedet seg gjennom store deler av kampen, var hun et yndet fotoobjekt for pressen. Det er forventet at denne frisyren vil bli kopiert av fans verden over innen kort tid.

Britiske Daily Star skriver følgende om Victorias engasjement på sidelinjen for å sette farge på sin beskrivelse av hvor uinteressert hun var:

«Og når ballen kom susende mot henne, kastet hun Christian Louboutin-hælene opp i avsky.»

Stadig mer populær
Gamlefar selv, David Beckham, er kjent som en karismatisk person både på og utenfor fotballbanen. Under helgens kamp mellom LA Lakers og The Dallas Mavericks fikk han mye oppmerksomhet både fra andre publikummere og fra spillerne på banen.

Det ble ekstra morsom når Lakers-spilleren D.J. Mbenga kom bort for å hilse på Beckham.

Basketspilleren er hele 2,13 meter høy og ruvet over David Beckham som et tårn. Beckham er til sammenligning 1,83 meter høy.

David Beckham har vært en gjenganger på Lakers-kampene, og har tydeligvis rukket å få en høy stjerne hos mange til tross for at han spiller fotball. Fotball på hans nivå er som kjent en relativt fersk greie i USA om man sammenligner med for eksempel basketball, amerikansk fotball og ishockey.

Som drahjelp for fotballen har hans tilstedeværelse i USA nok vært ekstremt vellykket. Uansett hvor lenge det måtte vare.

Startet rykteflom
Lakers-engasjementet til David Beckham har tidligere skapt rykteflom rundt hans privatliv. Det skjedde for et drøyt år siden når han dukket opp på sidelinjen sammen med datteren til den styrtrike forretningsmannen Tim Leiweke.

De to så ut til å finne tonen sammen, og det var det mange fotografer som fikk med seg. De første meldingene som gikk ut etter kampen baserte seg på at Beckham hadde flørtet med en ukjent ung kvinnelig fan.

Les mer om det her: Nye damerykter rundt Beckham

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene