RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: scanpix/erlend aas

Se Harald spille med keiserne

Sist oppdatert:
Publikum fikk seg litt av et sjokk da Harald Rønneberg kom opp på scenen og overtok trommesettet. Se stuntet her.

Harald Rønneberg har gjort det til en greie at han prøver seg på ting han ikke kan. Denne gangen var turen kommet til trommesettet, og programlederen i «Senkveld» hadde alliert seg med Kaizers Orchestra.

1200 publikummere eksploderte i vill jubel da Harald entret scenen. Hovedpersonen selv virket både nervøs og spent som en guttunge da han tok plass bak trommesettet, og Janove Ottesen talte opp.

- Vi var litt usikre, spesielt siden «Maestro» er den store hiten vår for tiden. Vi kunne jo ikke ødelegge den. Men Harald lovte dyrt og hellig at han skulle øve, og da tenkte vi at det kunne bli litt humor, sier Geir Zahl i Kaizers Orchestra til TV 2.

Første gjest
- Sangen er litt annerledes live enn på platen, så vi måtte ha en gjennomkjøring med Harald på soundcheck før konserten. Dette var faktisk noe helt nytt for oss, vi har aldri tidligere spilt sammen med noen andre.

Smakebit for hvordan det gikk, finner du på web-tv her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere