*Nettavisen* Nyheter.

Se Håvards rumpedans

Håvard Lilleheie rister på godsakene i promoen til «Manshow». Se hele videoen her.

10.03.07 11:09

(SIDE2:) «Manshow» har vært en av TV 2s mest omstridte humorsatsinger noen gang. Mandag 12. mars er programmet tilbake på TV 2 Zebra. I den forbindelse laget Håvard Lilleheie en promo for programmet. Promoen er en parodi på musikkvideoen til The Beloved med sangen «Sweet Harmony».

- Vi forsøker å gjenskape stemningen i den fantastiske videoen. Men så har vi laget vår egen vri på slutten. Vi har forestilt oss hva som skjer mellom opptakene av en sånn video, fortalte Lilleheie til Side2 tidligere i år.

Les mer om det her: Vasser i nakne damer

Og vrien er blant annet en liten snutt hvor en naken Lilleheie reiser seg opp og rister løs foran modellene som er med i videoen.

Hele promoen ser du i vinduet over.

Blant høydepunktene i første program, er den nye faste spalten «Er det no tak i'n». Første mann ut er Thomas Giertsen, som har vært utskjelt og latterliggjort for sine manglende maskuline egenskaper. Noe som toppet seg da han brakk armen i en håndbakkduell med ei dame. Manshow har tatt Giertsen med på helsestudio for å sjekke hvor mye han klarer i benkpress.

Seerne kan også få oppleve glamour-modellen Lene Alexandra vise husmortips, de får være med på NM i drekkaviser, og de første innledende rundene i det nye reality-formatet «Skal vi lapdanse».

En puppeglipp under opptakene har imidlertid ført til en krangel mellom TV 2 og Lene Alexandra. TV 2 vurderer å vise puppeglippen.

Les hele saken: Lenes pupper ikke OK på TV 2

Les intervju med «Manshow»s Morten Ramm her: Norges nye humorhåp

Se «Manshow» på TV 2 Zebra mandag 12. mars klokken 22:30.

Les flere Manshow-saker her:

Se ereksjonen som skaper debatt

Ottar raser mot Man Show

Besøk Manshow-sidene her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.