*Nettavisen* Nyheter.

Se «Heavy Rain» i aksjon

Foto: (Quantic Dream)

«Heavy Rain» er et spill utenom det vanlige. Se selv.

11.01.10 11:02

Under spillmessen E3 2009 viste spillstudioet Quantic Dream frem sitt nye spill «Heavy Rain». Spillmagasinet har skrevet en omfattende artikkel om spillet, les den her.

Videogjennomgang

Sony selv har postet en videogjennomgang av «Heavy Rain» i sin offisielle blogg, hvor scenen med Mad Jack blir spilt gjennom. Du kan se videoen i sin helhet nedenfor.

HTML EMBED

Om du ikke er fornøyd med det kan vi også tipse om IGNs livedemo av spillet. De har publisert en gjennomgang i tre videoer hvor den samme delen av «Heavy Rain» blir spilt gjennom, denne gangen av Quantic Dreams David Cage.

Du kan se videoene i passelig høy oppløsning her: #1 - #2 - #3 .

Minner om «Fahrenheit»

«Heavy Rain» skal ifølge sjefprodusent Petro Piaseckyj være et spill ulikt det meste annet, men minner om studioets kritikerroste «Fahrenheit» fra 2005. Spillet er dessuten ikke egnet for mindreårige.

- Vi skyver grensene. Langt. Vold og sex, alt er med. Du spiller en psykologisk thriller, og vi kommer til å plassere deg i veldig voksne situasjoner, sier Piaseckyj.

«Heavy Rain» utvikles til PS3 og slippes i slutten av 2009 eller begynnelsen av 2010. Les mer om spillet i denne artikkelen. Sjekk også ut den omfattende detaljsiden for «Heavy Rain».

Annonsebilag